Thailand oplever stor interesse

Publiceret 31-05-2022

Thailands bedste golfdestinationer og feriesteder sukker efter at tage imod turisterne. Og nu er der godt nyt. For ifølge ny undersøgelse ser Thailand ind i en lys fremtid.  

Den statslige thailandske turistmyndighed, The Tourism Authority of Thailand (TAT) oplyser nemlig, at et aktuelt studie viser, at Thailand er blevet vurderet, som den fjerde mest attraktive rejsedestination i verden på bagkant af corona-pandemien.

Studiet er foretaget af Visa Global Travel Intentions Study, som i en undersøgelse, udført i perioden fra januar-oktober 2021, analyserede data fra over 7.000 søgeord, som var blevet brugt af rejsende fra 62 lande.

Ifølge undersøgelsen er de tre største grunde til at internationale turister drømmer om at komme til Thailand følgende; fritidsaktiviteter (30 %), muligheden for at komme afsted på ferie og slappe af (25 %) og endelig udendørs eventyr (18 %). Undersøgelsen peger på, at turisterne søger en stressfri ferie, der giver optimale muligheder for at slappe af, komme udendørs og lægge bekymringerne fra pandemien bag sig.

 

 

En af de muligheder, som der findes for fritidsaktiviteter er golf, og TAT kommer her med deres anbefaling til, hvilke områder man skal besøge.

Bucket List til golfoplevelser i kongeriget Thailand

Bangkok har over 60 golfbaner, som besøgende kan vælge mellem, heriblandt Thai Country Club, hvor Tiger Woods stadig har en mindeplade ude på banen, til den nye Royal Gems Golf City – Dream Arena, hvor banens bag-9 er en kopi af Augusta National.

Thai Country Club, Bangkok 

Hua Hin med to af de bedste baner i landet. Black Mountain Golf Club er en Top 100 golfbane (​​Golf Digest) og Banyan Golf Club en anden golfbane, der gennem årene har vundet flere priser, inklusive "Best in Asia" ved Asian Golf Awards i 2018.

Black Mountain, Hua Hin 

Phuket: Red Mountain Golf Club, hvor hullerne er skåret ud af en gammel tinmine og en bane, som af mange betragtes som Phukets bedste bane. Med sine bjergrige omgivelser giver hvert hul en spektakulær udsigt over junglen. Canyon Course i Blue Canyon Country Club har tre gange været vært for Johnny Walker Classic, hvor Tiger Woods sejrede i 1988.

Blue Canyon Country Club, Phuket 

Chiang Mai: Her finder man Chiang Mai Highlands Resort, der anses for at være en af ​​de bedste golfbaner i Thailand. Et unikt 27-hullers kompleks i nogle fantastiske omgivelser. Alpine Golf Resort er et andet 27-hullers golf resort beliggende i bjergene øst for Chiang Mai. Det flotte layout og de frodige omgivelser gør banen populær både blandt lokale og besøgende.

Chiang Mai Highlands Resort, Chiang Mai 

Golf i Kongeriget ville ikke være komplet, hvis ikke man inkluderer kystbyen Pattaya, hvor Siam Country Club med fire baner hører til blandt de største og bedste resorts i Asien. Old Course er hjemsted for Honda LPGA Thailand, Plantation Course har været den tidligere værtsbane. Sammen med Waterside og den nyeste bane Rolling Hills byder Siam Country Club på en unik golfoplevelse. Pattaya er i øvrigt Thailands næststørste golfdestination med en hel perlerække af fantastiske golfbaner.  

Waterside, Siam Country Club, Pattaya

Undersøgelsen fra Visa Global Travel Intentions Study citerede også en undersøgelse fra Pacific Asia Travel Association (PATA) der pegede på, at Thailands turismeindustri viser tegn på bedring, og at man forventer en markant stigning i besøgstallene i løbet af de næste tre år 

Den gradvise lempelse af indrejserestriktionerne betyder, at det nu er blevet væsentligt lettere at komme til Thailand som turist.

                    

Drømmer du om at komme til Thailand, så tilmeld dig Race to Thailand. Måske er det dig og din makker, som er heldige og skulle med på finalerejsen til Thailand. Læs mere HER

Alle artikler

Nu åbner La Réserve Golf Links

Nu åbner La Réserve Golf Links

MAURITIUS: Med åbningen af La Réserve Golf Links har det tropiske ø-paradis fået endnu en golfbane i verdensklasse. Golfbanen er en del af Heritage Resorts...

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Costa Brava er kendt for sine mange flotte golfbaner og rige (vin)kultur. Regionen i nordøst er for længst gået hen og blevet et af Spaniens mest spændende golfrejsemål...

Sponsoreret Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

AJMAN: Al Zorah Golf Club er gået sammen med det super eksklusive The Oberoi Beach Resort og har lavet en 'Stay-and-Play' golfpakke, der henvender sig til golfspillere, der vil prøve noget ekstraordinært...

Suveræne vindere af Race to Thailand

Suveræne vindere af Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Finalenrejsen til Thailand blev en fantastisk oplevelse for alle deltagerne. Makkerparret Jan Kronborg g Henrik Johnson blev suveræne vindere af RTT 2023.

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

De tre Abu Dhabi golfbaner Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club løb med masser af hæder ved årets World Golf Awards 2023...

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

RACE TO THAILAND: Hen over sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., da deltagerne ved RTT tilmeldte sig de løbende HIO-konkurrencer. Pengene sendes nu til Thailand...