Stor anerkendelse til portugisisk golf

Publiceret 19-09-2019

Troia Golf er en af de baner, som markerer sig på den prestigefyldte ’Top 100 Golf Courses in Continental Europe 2019’, som Golf World Magazine udgiver hvert andet år.

På den seneste rangliste stormer den portugisiske golfbane ind i Top-10 med en placering som nummer 8. 

Troia Resort, der ligger på spidsen af en lille halvø syd for Lissabon ved Sebutal lagunen, er designet af Robert Trent Jones Sr. og har i en årrække været anset som Portugal ’best-kept secrets’.

På Top-100 listen fra Golf World (2019) er det kun Monte Rei blandt Portugals golfbaner, som har en højere placering. Det eksklusive resort på den portugisiske Algarvekyst er nummer 4 på listen over Europas bedste golfresorts.

Men med offentliggørelsen af den seneste rangliste har Troia omsider opnået hæder som fortjent.

Troia-banen er anlagt i et naturfølsomt område, og på mange af hullerne er der udsigt til enten Atlanterhavet eller Arrábidabjergkæden. Den malerisk smukke placering er blot én af ting, som er med til at trække op i den samlede vurdering af banen. Men også layout og banens sværhedsgrad trækker op, uanset om man er lavhandicap-spiller eller det modsatte. 

Man ankommer til halvøen med færgen fra Setúbal. Turen tager 15 minutter og markerer således starten på den store oplevelse, der er i vente.  

Troia Resort er dog ikke ene om at markere sig på den portugisiske stjernehimmel Et andet af Portugals førende golfresort markerer sig nemlig også på særlig vis på 2019 listen fra Golf World Magazine.

Quinta do Lago er som det eneste resort i Europa at finde på listen med hele tre 18-hullers golfbaner.

Det fantastiske golf og luksusresort, der ligger midt i Ria Formosa Natural Park på den portugisiske Algarvekyst, råder over de tre 18-hullers baner, North, South og Laranjal.

South Course er, med sin placering som nummer 29, den højest rangeret af de tre baner. Hele 8 gange er banen blevet benyttet til Portuguese Open.

Quinta do Lago, der åbnede helt tilbage i 1972, ligger kun 15 minutters kørsel fra Faro lufthavn, og med hele tre baner i Top-100 blandt kontinentaleuropas bedste golfbaner har Quinta do Lago noget særligt at tilbyde. Gennem årene er der blevet investeret massivt i både baner og alt det, som ligger rundt om golfbanerne, og resortet er i dag mere end nogensinde et 'must visit', hvis man vil til Algarvekysten på golfferie.   

Foruden golfdelen, som også både tæller et fantastisk Paul McGinley Academy med fremragende træningsforhold samt et TaylorMade Performance Centre, så råder resortet også over hele 13 bar- og restaurant valgmuligheder.

Endelig så har resortet også et 4-stjernet boutique hotel, The Magnolia Hotel, som åbnede for et par år siden.   

Quinta do Lago tilbyder særlige golfpakker med eksempelvis 2 overnatninger på The Magnolia Hotel og adgang til alle hotellets fasciliteter som Jacuzzi, sauna, dampbad og fitness samt en valgfri runde på enten North, South og Laranjal Course.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...