Stor anerkendelse til portugisisk golf

Publiceret 19-09-2019

Troia Golf er en af de baner, som markerer sig på den prestigefyldte ’Top 100 Golf Courses in Continental Europe 2019’, som Golf World Magazine udgiver hvert andet år.

På den seneste rangliste stormer den portugisiske golfbane ind i Top-10 med en placering som nummer 8. 

Troia Resort, der ligger på spidsen af en lille halvø syd for Lissabon ved Sebutal lagunen, er designet af Robert Trent Jones Sr. og har i en årrække været anset som Portugal ’best-kept secrets’.

På Top-100 listen fra Golf World (2019) er det kun Monte Rei blandt Portugals golfbaner, som har en højere placering. Det eksklusive resort på den portugisiske Algarvekyst er nummer 4 på listen over Europas bedste golfresorts.

Men med offentliggørelsen af den seneste rangliste har Troia omsider opnået hæder som fortjent.

Troia-banen er anlagt i et naturfølsomt område, og på mange af hullerne er der udsigt til enten Atlanterhavet eller Arrábidabjergkæden. Den malerisk smukke placering er blot én af ting, som er med til at trække op i den samlede vurdering af banen. Men også layout og banens sværhedsgrad trækker op, uanset om man er lavhandicap-spiller eller det modsatte. 

Man ankommer til halvøen med færgen fra Setúbal. Turen tager 15 minutter og markerer således starten på den store oplevelse, der er i vente.  

Troia Resort er dog ikke ene om at markere sig på den portugisiske stjernehimmel Et andet af Portugals førende golfresort markerer sig nemlig også på særlig vis på 2019 listen fra Golf World Magazine.

Quinta do Lago er som det eneste resort i Europa at finde på listen med hele tre 18-hullers golfbaner.

Det fantastiske golf og luksusresort, der ligger midt i Ria Formosa Natural Park på den portugisiske Algarvekyst, råder over de tre 18-hullers baner, North, South og Laranjal.

South Course er, med sin placering som nummer 29, den højest rangeret af de tre baner. Hele 8 gange er banen blevet benyttet til Portuguese Open.

Quinta do Lago, der åbnede helt tilbage i 1972, ligger kun 15 minutters kørsel fra Faro lufthavn, og med hele tre baner i Top-100 blandt kontinentaleuropas bedste golfbaner har Quinta do Lago noget særligt at tilbyde. Gennem årene er der blevet investeret massivt i både baner og alt det, som ligger rundt om golfbanerne, og resortet er i dag mere end nogensinde et 'must visit', hvis man vil til Algarvekysten på golfferie.   

Foruden golfdelen, som også både tæller et fantastisk Paul McGinley Academy med fremragende træningsforhold samt et TaylorMade Performance Centre, så råder resortet også over hele 13 bar- og restaurant valgmuligheder.

Endelig så har resortet også et 4-stjernet boutique hotel, The Magnolia Hotel, som åbnede for et par år siden.   

Quinta do Lago tilbyder særlige golfpakker med eksempelvis 2 overnatninger på The Magnolia Hotel og adgang til alle hotellets fasciliteter som Jacuzzi, sauna, dampbad og fitness samt en valgfri runde på enten North, South og Laranjal Course.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...