Stellenbosch farm lokker med vin & gourmet

Cape Town området, Sydafrika | Publiceret 29-12-2016

Boschendal Wine Estate ligger i Stellenbosch området godt 60 km øst for Cape Town og ikke langt fra hverken Ernie Els Wines eller Franschhoek med den kendte Franschhoek Wine Tram.

Boschendal Wine Estate byder på en totaloplevelse, og er det perfekte sted at lade sig indkvartere eller blot tilbringe nogle timer på golfferien til Sydafrika.

På Boschendal Wine Estate tilbydes indkvartering i stedets forskellige cottages, men mange kommer her også bare for at besøge vinfarmen, købe lidt brød i The Farmshop & Deli eller spise en god frokost eller middag i en af Boschendal’s to restauranter.

I Rhone Restaurant, som er indrettet i hovedbygningen (1795), serveres der hver fredag, lørdag og søndag den kendte Cape buffet, mens The Werf Restaurant byder på subline fra jord-til-bord spiseoplevelser med brug af egne og lokale råvarer.

På Boschendal er der fokus på slow-food. Retter der er enten grillet eller røget og tilsat friske urter og grøntsager fra egen køkkenhave.

Boschendal Wine Estate markedsføre sig som ’A foodie hotspot in the wineland’, og de spiseoplevelser, som fås på Boschendal Wine Estate er værd at køre efter.

Det samme er stedets vine. På farmen høstes der både Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz og der kan bookes ture både i vinmarkerne (sæsonafhængig), i produktionshallerne og selvfølgelig kan man også booke tid til en vinsmagning af Boschendal’s mange forskellige vine.

I Stellenbosch området ligger en række gode golfbaner, som alle kan nås fra Boschendal Wine Estate. Blandt de nærmeste er;

De Zalze Golf Club (22 km)

Erinvale Golf Club (37 km)

Pearl Valley Golf Course (20 km)

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...

Sir Nick Faldo designer en sand perle

Sir Nick Faldo designer en sand perle

19. hul får ny betydning ved nyåbnet golfhul i Vietnam. Se det fantastiske golfhul i artiklen her...