Resort satser på at blive blandt de bedste

Publiceret 09-10-2021

Det skotske golfresort, Dundonald Links fortsætter de ambitiøse planer og har netop færdiggjort opførelsen af 18 luksus lodges (ferieboliger).

De 18 lodges er det seneste nye tiltag i en samlet investeringsplan på 220 mio. kr., der skal gøre Dundonald Links til et af Storbritannien mest moderne golfresorts.

’Åbningen af de 18 nye lodges markerer indledningen på et nyt spændende kapitel for Dundonald Links, hvor vi i den kommende tid vil løfte sløret for flere nye tiltag’, lyder det fra klubmanager Ian Ferguson.

De 18 lodges med enten 2, 4 eller 6 soveværelser, er skabt til den moderne golfspiller og har alle tænkelige fornødenheder, såsom bagrum, tørreskabe, opholdsrum og et fuldt udstyret køkken.  

Ferieboligerne ligger ud til Dundonald Links, der er designet af den kendte golfbanearkitekt Kyle Phillips, der også har designet Kingsbarns ved St. Andrews og Yas Links i Abu Dhabi.

I forbindelse med de omfattende investeringsplaner har golfbanen også fået et løft, hvor der bl.a. er blevet bygget et nyt halfway house.

Senere på året vil Dundonald Links også åbne et nyt klubhus, hvorfra golfere vil have den mest fantastiske panorama-udsigt til den skotske ø, Isle of Arran. Ved siden af klubhuset åbner også en sektion med 22 hotelværelser.  

 

                                    

Læs også: Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

                 

 

Dundonald Links ligger ud til kysten ved Kilmarnock godt 50 km. syd for Glasgow. Den første golfbane åbnede helt tilbage i 1911. I 2003 blev banen købt af Loch Lomond Golf Club, som hyrede Kyle Phillips til at designe en helt ny golfbane, der skulle skabe genlyd verden over og for alvor sætte området på verdenskortet.

Layoutet fik et klassisk links-udtryk med ondulerede fairways – og greens – tornbladbuske og så noget så specielt som et par huller, der er beskyttet af fyrretræer, hvilket man normalt ikke ser på de klassiske linksbaner.     

Den nuværende ejer, Darwin Escapes, købte Dundonald Links i 2019 for 40 mio. kr. og gik straks i gang med det ambitiøse investeringsprojekt, der altså nu bl.a. munder ud i nye lodges, nyt klubhus og nye hotelværelser.

Alle artikler

Race to Thailand rykker indendørs

Race to Thailand rykker indendørs

Den landsdækkende golfturnering kommer nu i en indendørs udgave, når Race to Thailand Indoor Winter Series den kommende vinter spilles i landets største indoor centre i Esbjerg, Aarhus og København...

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND: GolfersGlobe er ovenud begejstret for at kunne præsentere det bedste turneringsprogram nogensinde. Se hvor der spilles i 2022. Tilmeldingen er åben!

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Mucia: Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club fra den 1-8. april 2022. Turen arrangeres i samarbejde med Golfbreaks...

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

ALICANTE: Imponerende fem gange i træk er Las Colinas Golf & Country Club kåret som nummer 1 blandt Spaniens golfbaner...

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Catalunia 3: Pals og Palau-sator byder på nogle helt unikke oplevelser. De gamle, historiske byer oser af stemning og byder på ægte middelalderidyl...

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Catalunia 2: Tag til vinsmagning i gåafstand fra Empordà Golf Resort. Bodegaen Mas Geli producerer økologiske vine som smager himmelsk...