Ny golfbane åbner på Mauritius

Af Søren Barnak | (Photo credit: Jacob Sjöman) | Publiceret 19-05-2023

Golfspillere med hang til storslåede golfoplevelser har noget at se frem til.

Senere på året åbner nemlig La Réserve Golf Links, der hører til Heritage Golf Club, Mauritius.

Mauritius er de senere år gået hen og blevet en særdeles populær golfdestination, og nu får golfspillere altså endnu en grund til at rejse mod syd, når vinteren hærger på de hjemlige breddegrader.

Den svenske golffotograf Jacob Sjöman har været forbi Mauritius, hvor han har taget en serie flotte billeder af den nye golfbane, som officielt åbner i slutningen af 2023, når der spilles AfrAsia Bank Mauritius Open på DP World Tour.

La Réserve Golf Links har fået en spektakulær placering tæt ud mod det Indiske Ocean

En gang imellem går der lidt inflation i at kalde en golfbane for en linksbane, og en garvet brite, eller for den sags skyld artiklens forfatter, vil måske næppe kalde La Réserve Golf Links for en linksbane.

 

 

Men derfor kan inspirationen jo sagtens være hentet fra de klassiske britiske linksbaner. Og det er nok også det som er tilfældet, for La Réserve Golf Links er nemlig designet af den tidligere vinder af The Open, Louis Oosthuizen, som i fællesskab med den anerkendte golfbanearkitekt Peter Matkovich har sat stregerne til dette mesterværk.

Med La Réserve Golf Links har de to hovedmænd bag designet forsøgt at fange ånden i linksgolf, mens man samtidig har haft stor respekt for at kreere et design, der tager højde for den autentiske stemning, som kun findes på Mauritius.   

Louis Oosthuizen, der ses stående til venstre på billedet ovenfor, siger således om den nye golfbane på Mauritius:

'La Réserve Golf Links er alt, hvad jeg drømte om det ville være - en dramatisk, udfordrende golfbane i ekstraordinære omgivelser med udsigt over Det Indiske Ocean'.

La Réserve Golf Links' byder både på forhøjede tees, infinity greens og spektakulære panoramaudsigter over Mauritius' tropiske bugter og sydlige kyster.

Golfbanen er allerede blevet besigtiget af DP World Tour, og der har været eksklusiv adgang til banen for en række tour spillere. Fra alle sider lyder tilbagemeldingerne, at den globalt set er blandt de bedste nye golfbaner, som er blevet anlagt i disse år.

La Réserve Golf Links’ bliver en eksklusiv medlemsbane, som dog også er åben for gæster, der bor på enten Heritage Le Telfair eller Heritage Awali Spa og Golf Resort

                    

 

Le Château Golf Course (Photo: Mark sampson)

Heritage Golf Club, Mauritius, råder i forvejen over Le Château Golf Course, der jævnligt er blevet kåret som den bedste golfbane i Det Indiske Ocean.

Med tilføjelsen af den nye La Réserve Golf Links, og en eksisterende 9-hullers academy course, bliver Heritage Golf Club den eneste golfdestination i Det Indiske Ocean, der kan prale af at have 45 golfhuller.

Golfbanerne ligger på et kæmpemæssigt areal, kaldet for Bel Ombre, hvor der også ligger to 5-stjernede luksusresorts, Heritage Le Telfair og Heritage Awali Spa og Golf Resort.

 

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...