Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Mauritius

Mauritius, der ligger som et tropisk øparadis midt ude i det Indiske Ocean, er en attraktiv golfdestination, da tidsforskellen fra mange europæiske hovedstæder begrænser sig til 3 timer.

Golfbanerne er i særklasse med en ofte spektakulær beliggenhed, og hotellerne er en overflod af luksus både hvad angår indkvartering, forplejning og service.

Læg dertil et vidunderligt subtropisk klima, med årlige gennemsnits-temperaturer på mellem 25-30 grader, og nogle bounty strande, som ikke findes meget bedre mange andre steder i verden. Så har man fundet en ferierejsemål, som har noget ekstraordinært at byde på. Noget unikt, som gør golfrejsen til noget særligt.

Østaten, der er omgivet af det smukkeste turkisblå hav, er hjemsted for en perlerække af flotte golfbaner, som AnahitaBelle Mare PlageHeritage Golf Club og The Ile Aux Cerfs Golf Club, der ligger på en lille selvstændig ø. Der findes i alt 10 fantastiske 18-hullers golfbaner på Mauritius. Flere af banerne er designet af kendte navne som Ernie Els og Bernard Langer.

På Mauritius kan man kombinere golfferien med afslappende dage på stranden, sublime gourmetoplevelser og spændende sightseeing. Mauritius er på mange måder en golfrejse destination for livsnydere.

Golfbanerne ligger fortrinsvis på østkysten. Enkelte baner ligger på den sydlige eller vestlige del af Maurituis. Færrest turister er der på den sydlige del af øen, hvor der er rig mulighed for en uforstyrret ferieoplevelse, mens turisterne i langt højere grad flokkes på de kendte, nærmest endeløse kridhvide sandstrande på østsiden af øen.

I 2023 åbnede den nyeste golfbane, La Réserve Golf Links, som er en del af Heritage Golf Club, der nu med to golfbaner i absolut topklasse er kåret blandt verdens bedste golfresorts.   

Læs mere om Mauritius her

Artikler