Nordtysklands bedste kør-selv-destination

Nordtyskland, Tyskland | Publiceret 29-10-2016

Kør-selv-ferie til Tyskland er blevet en populær størrelse blandt mange danskere, og det er både nemt og billigt at planlægge sin egen tur til det nordtyske.

Et af de steder som bør indgå i overvejelserne er Mecklenburg-Vorpommern (tidl. DDR), hvor der kan spilles drømmegolf og hvor man samtidig finder gode indkvarteringsmuligheder med samlede golfpakker for helt ned til 115 euro pr. person.  

GolfersGlobe har besøgt WinstonGolf i Mecklenburg-Vorpommern og har givet resortet 4,5 ud af 5 stjerner. Der er virkelig tale om et topklasse golfanlæg med to fremragende golfbaner.

Signaturbanen, der hedder Winstonlinks, minder mest af alt om et månelandskab. Golfbanearkitekten David J. Krause har kreeret en unik indlandslinks golfbane med inspiration fra de kendte britiske linksbaner.

Resultatet er i særklasse og minder faktisk ikke om ret meget on noget man har set nogen andre steder. Golfbanen er en links-style med store klitformationer, potbunkers, kuperede fairways og store greens med drilske run-off områder.

De til tider 10 meter høje klitter dominerer i den grad helhedsindtrykket. Overalt på anlægget stikker ’pyramiderne’ i vejret, og man kan lige så godt være ærlig og sige, at Winstonlinks er en særdeles svær golfbane. Men den er samtidig også vanvittig underholdende og derfor en bane, der er værd at køre efter.

Winstonlinks åbnede i sommeren 2011 og blev hurtigt rangeret blandt Tyskland bedste golfbaner. I dag regnes den for at være blandt Europas 30 bedste golfbaner.  

Til WinstonGolf hører også Winstonopen. Det er en smuk parkbane, der holder samme høje niveau som Winstonlinks og som fungerer som den perfekte opvarmningsbane til Winstonlinks.

Resortet råder desuden over nogle rigtig gode træningsfaciliteter samt et indbydende klubhus med proshop, omklædning samt restaurant og bar. Er vejret til det, så sørg for at få en plads ude på terrassen med udsigt til 18. green på Winstonopen.  

WinstonGolf har også flere hoteller knyttet til resortet. Det ene hotel, Gut Vorbeck, er en hyggelig landejendom, som ligger lige ved indkørslen til WinstonGolf. Læs mere om hotellet ved at klikke her.

Mecklenburg-Vorpommern er kendt for sine mange slotte og det siges, at der findes i omegnen af 2000 slotte i hele området. Et af dem, Schloss Kaarz, har WinstonGolf indrettet til hotel.

Oprindeligt var slottet ejet af en rig købmandsfamilie fra Hamborg. Efter 2. verdenskrig, og dannelsen af DDR, mistede familien råderetten over hotellet. Først ved murens fald (1989) kom slottet igen på familiens hænder. Det var dog på daværende tidspunkt, så forfaldent, at Schloss Kaarz blev solgt til ejerne af WinstonGolf.   

I dag fungerer Schloss Kaarz som et eksklusivt boutique hotel med 22 værelser og tilhørende gourmetrestaurant. Hotellet ligger godt 20 minutters kørsel fra golfbanen og tilsammen med Gut Vorbeck og de to golfbaner Winstonopen og Winstonlinks udgør WinstonGolf den perfekte kør-selv-destination.  Se billeder og læs mere om Schloss Kaarz ved at klikke her.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...