Nordtysklands bedste kør-selv-destination

Nordtyskland, Tyskland | Publiceret 29-10-2016

Kør-selv-ferie til Tyskland er blevet en populær størrelse blandt mange danskere, og det er både nemt og billigt at planlægge sin egen tur til det nordtyske.

Et af de steder som bør indgå i overvejelserne er Mecklenburg-Vorpommern (tidl. DDR), hvor der kan spilles drømmegolf og hvor man samtidig finder gode indkvarteringsmuligheder med samlede golfpakker for helt ned til 115 euro pr. person.  

GolfersGlobe har besøgt WinstonGolf i Mecklenburg-Vorpommern og har givet resortet 4,5 ud af 5 stjerner. Der er virkelig tale om et topklasse golfanlæg med to fremragende golfbaner.

Signaturbanen, der hedder Winstonlinks, minder mest af alt om et månelandskab. Golfbanearkitekten David J. Krause har kreeret en unik indlandslinks golfbane med inspiration fra de kendte britiske linksbaner.

Resultatet er i særklasse og minder faktisk ikke om ret meget on noget man har set nogen andre steder. Golfbanen er en links-style med store klitformationer, potbunkers, kuperede fairways og store greens med drilske run-off områder.

De til tider 10 meter høje klitter dominerer i den grad helhedsindtrykket. Overalt på anlægget stikker ’pyramiderne’ i vejret, og man kan lige så godt være ærlig og sige, at Winstonlinks er en særdeles svær golfbane. Men den er samtidig også vanvittig underholdende og derfor en bane, der er værd at køre efter.

Winstonlinks åbnede i sommeren 2011 og blev hurtigt rangeret blandt Tyskland bedste golfbaner. I dag regnes den for at være blandt Europas 30 bedste golfbaner.  

Til WinstonGolf hører også Winstonopen. Det er en smuk parkbane, der holder samme høje niveau som Winstonlinks og som fungerer som den perfekte opvarmningsbane til Winstonlinks.

Resortet råder desuden over nogle rigtig gode træningsfaciliteter samt et indbydende klubhus med proshop, omklædning samt restaurant og bar. Er vejret til det, så sørg for at få en plads ude på terrassen med udsigt til 18. green på Winstonopen.  

WinstonGolf har også flere hoteller knyttet til resortet. Det ene hotel, Gut Vorbeck, er en hyggelig landejendom, som ligger lige ved indkørslen til WinstonGolf. Læs mere om hotellet ved at klikke her.

Mecklenburg-Vorpommern er kendt for sine mange slotte og det siges, at der findes i omegnen af 2000 slotte i hele området. Et af dem, Schloss Kaarz, har WinstonGolf indrettet til hotel.

Oprindeligt var slottet ejet af en rig købmandsfamilie fra Hamborg. Efter 2. verdenskrig, og dannelsen af DDR, mistede familien råderetten over hotellet. Først ved murens fald (1989) kom slottet igen på familiens hænder. Det var dog på daværende tidspunkt, så forfaldent, at Schloss Kaarz blev solgt til ejerne af WinstonGolf.   

I dag fungerer Schloss Kaarz som et eksklusivt boutique hotel med 22 værelser og tilhørende gourmetrestaurant. Hotellet ligger godt 20 minutters kørsel fra golfbanen og tilsammen med Gut Vorbeck og de to golfbaner Winstonopen og Winstonlinks udgør WinstonGolf den perfekte kør-selv-destination.  Se billeder og læs mere om Schloss Kaarz ved at klikke her.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...