Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Publiceret 05-07-2020

72 spillere stillede til start i Stensballegaard Golf ved dette års udgave af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe.

Vejrguderne var ikke helt på arrangørernes side, så runden blev spillet både i opholdsvejr, blæst, regn og byger. Trods periodevis megen regn bød dagen på masser af god golf. 

 

 

Men det skiftende vejr så dog ikke ud til at påvirke hverken spillet eller humøret på banen. Scores var som ved tidligere runder. Stensballegaard-banen stod flot, og greens fik mange rosende ord med på vejen. 

                    

                    

                    

Vinderne af runden i Stensballegaard Golf blev makkerparret Lars Wejrup og Mads Kolby, der havde taget turen fra Dejbjerg Golfklub for at spille med i Race to Thailand - presented by GolfersGlobe.  

De to vindere kunne rejse hjem med en lækker Titleist golfbærebag fra Golf Experten 

                                       

Spil med i Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Læs mere og tilmeld dig og din makker på linket HER

               

To'er blev Jonas Møller og Themba Jansson og de blev hver belønnet med en lækker Cleveland RTX-4 wedge.

På 3. pladsen kom far & søn holdet, Henrik Kvist og Elias T. Kvist, som nu også kan se frem til at dyste med om finalrejsen, når der til september spilles landsfinale på Lübker. 

 

 

 

På dagen var der præmier til hele 10 hold med alt lige fra golfudstyr, green fees, thailandsk øl, skotsk whisky, rødvin, træningsudstyr samt gavekort. Samlet set blev der delt præmier ud for næsten 15.000 kr. 

Der blev også 'vist gode takter' ved årets velgørenhedsprojekt i forbindelse med Hole-In-One konkurrencen, hvor vinderen skal på golfophold på Lübker med overnatning, golf og middag.

Næsten halvdelen af deltagerne donerede 50 kroner til indsamlingen, som efter to spillerunder er oppe på 3.300 kr. Målet er hen over sommeren at indsamle 20.000 kr. til fattige og sygdomsramte i Nordthailand, som også er destination for finalerejsen i marts 2021. 

                                                   

Se billedgalleri fra Stensballegaard på linket HER

               

 

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

RACE TO THAILAND – PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Hele 108 deltagere stillede til start i Ledreborg Palace Golf Club, hvor vinderne satte ny rekord for bedste vinderscore…

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Det græske 5-stjernede luksusresort er ved at anlægge to nye golfbaner under ledelse af José María Olazábal. Nu offentliggøres nye billeder samt video fra anlægsarbejdet...

Portugal jubler sammen med danskerne

Portugal jubler sammen med danskerne

Udenrigsministeriet har givet grønt lys og ny rejsevejledning åbner nu op for, at danskerne igen at rejse til Portugal. Hos Portugals Turistråd vækker det begejstring...

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

RACE TO THAILAND: Spillerne blev udfordret på det flotte anlæg i Sct. Knuds Golfklub på en dag, der bød på omskifteligt dansk sommervejr med masser af blæst...

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

SKOTLAND: På bagkant af Covid-19 lancerer VisitScotland nu en ny en golfvideo, som skal støtte landets golfturisme...