Sponsoreret indhold

Flere vil have strøm på golfvognen

Publiceret 30-06-2020

Det går i øjeblikket godt i dansk golf. Medierne beretter om, hvordan antallet af spillede golfrunder er eksploderet under corona-krisen, og for nylig ved Golfens Dag mødte der 5.000 potentielle nye golfspillere op i klubberne for at få en forsmag og en ide om, hvad den ædle sport går ud på.

Men det er ikke kun ude i klubberne at det går godt. Også hos Golf Experten mærkes den stigende interesse for golf.  

Golf Experten, der leverer golfudstyr til hele Danmark, har især oplevet en markant stigende interesse for golf-elvogne, hvor salget ligefrem er eksploderet. 

Lavere priser og bedre kvalitet
Engang var priserne på en golf elvogn så høje, at det kun var få forundt at anskaffe sig dette luksusudstyr. Til historien hører endda, at kvaliteten på vognene for år tilbage ikke var særlig god, og i hvert fald ikke levede helt op til prisen.

Men indenfor de seneste par år har prisudviklingen på de elektriske golfvogne betydet, at en kvalitets el-vogn fra et af de kendte mærker, som MotoCaddy, PowaKaddy, MGI eller Flat Cat, nu kan erhverves til yderst fornuftige penge. Og modsat tidligere skal man ikke være bange for om batteriet nu også holder til en hel golfrunde. For de nye lithium batterier kan uden problemer holde til både 27 og 36 huller.

’Udvalget er i dag vokset, så en golf-elvogn i dag kan erhverves til mange forskellige priser, og med den forbedret kvalitet er antallet af reklamationer nu historisk lavt’, lyder det fra Kim D. Jacobsen, der er kommunikations- og markedsføringsansvarlig hos Golf Experten.

                                                 

Spil med i Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Læs mere og tilmeld dig og din makker på linket HER 

              

Spar på kræfterne
Ifølge Kim D. Jacobsen er det stigende salg af golf-elvogne et udtryk for en ny trend. Engang var golfvogne kun for ’de ældre’ golfspillere. Men nu har de lidt yngre golfspillere også fundet ud af, at jo mindre energi man bruger mellem slagene, desto højere er chancen for at komme i klubhuset med en god score.

Og det er altså her, at elvognen kommer ind i billedet. El-vognen er nemlig at foretrække fremfor en manuel skubbevogn eller en bærebag, når der skal spares på energien. Og samtidig med at der spares på energien, så er golfvognen også med til at forlænge golfkarrieren for golfspilleren, der er lidt oppe i årene eller som blot har nogle fysiske skavanker, der kan gøre det svært at gå 18 huller med en skubbevogn.

En elektrisk golfvogn er altså ikke kun et luksuriøst tilvalg. I gennemsnit tager en runde golf 4-5 timer, og tilsammen tilbagelægges der typisk 8-10 km. I al den tid fungerer den selvkørende golfvogn nærmest, som en personlig caddy.

Ifølge Kim D. Jacobsen er der en simpel forklaring på, hvorfor salget af golf elvogne er eksploderet.

’Mange har simpelthen bare fundet ud af, at en el-golfvogn er et behageligt alternativ til de klassiske golfvogne uden motor. Man undgår at slæbe eller skubbe golfudstyret op og ned ad bakke. Og så skal man huske på, at en golfbag inkl. køller og jern vejer mellem 10-14 kilo, så ved at benytte en elektrisk golfvogn belastes ryg, arme og skuldre mindst muligt’, forklarer Kim D. Jacobsen. 

 

 

Super moderne og spækket med den nyeste teknologi
Golfvognene har rent teknologisk også taget et kvantespring indenfor de seneste år. I dag leveres vognene i et sporty design, og de er både smalle, robuste og samtidig lette at navigere rundt på golfbanen.

Mange modeller fås tilmed med en fjernbetjening, og de nyeste modeller er typisk også udstyret med den såkaldte DHC-funktion. DHC står for Downhill Speed Control, der automatisk får vognen til at bremse og justere hastigheden, når det går ned ad bakke.

De fleste elvogne er udstyret med et display, som kan indeholde alt fra hastighedsvisning, batteri-indikator til bane-GPS. Nogle el-vogne har desuden USB-porte, så man undervejs på runden eksempelvis kan oplade sin mobil.

Prisen på en ny golf elvogn varierer og fås i dag fra godt 5.000 kr. og opefter for en god kvalitetsvogn. Se det store udvalg af golf elvogne hos Golf Experten.

 

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

RACE TO THAILAND – PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Hele 108 deltagere stillede til start i Ledreborg Palace Golf Club, hvor vinderne satte ny rekord for bedste vinderscore…

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Det græske 5-stjernede luksusresort er ved at anlægge to nye golfbaner under ledelse af José María Olazábal. Nu offentliggøres nye billeder samt video fra anlægsarbejdet...

Portugal jubler sammen med danskerne

Portugal jubler sammen med danskerne

Udenrigsministeriet har givet grønt lys og ny rejsevejledning åbner nu op for, at danskerne igen at rejse til Portugal. Hos Portugals Turistråd vækker det begejstring...

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

RACE TO THAILAND: Spillerne blev udfordret på det flotte anlæg i Sct. Knuds Golfklub på en dag, der bød på omskifteligt dansk sommervejr med masser af blæst...

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

SKOTLAND: På bagkant af Covid-19 lancerer VisitScotland nu en ny en golfvideo, som skal støtte landets golfturisme...