Algarveresort genopstår som rendyrket luksushotel

Algarve, Portugal | Publiceret 22-04-2017

Har man rejst på Algarvekysten har man formentlig stødt på navnet Tivoli Victoria med de tilhørende Oceânico-golfbaner.

Nu har det 5-stjernede hotel både skiftet ejer og navn og er i april 2017 genåbnet efter en større renovering.  Det er den kendte thailandske hotelkæde Anantara, som er de nye ejere og kæden er kendt for at drive hoteller i luksusklassen.

De nye ejere tilbyder thailandsk gæstfrihed krydret med den velkendte afslappede livsstil, som man finder på den portugisiske Algarvekyst.

Det er Anantaras første hotel i Europa og der er ikke blevet sparet på budgettet, da hotellet skulle have både en overhaling og en opgradering.

For de mest ekstravagante rejsende kan der bookes et ophold i hotellets President Suite. Her får man egen privat terrasse med spiseområde, boblebad og solterrasse med liggestole. Og udsigten til golfbane, ja den er faktisk ubetalelig.

Som gæst kan man selvfølgelig bruge dagene på golfbanen. Men ønsker man at slappe lidt af kan det meget naturligt ske ved et af de 4 poolområder, i et af de smukke haveanlæg eller man kan blot tilbringe tiden i en af hotellets seks barer og restauranter, hvor man kan forkæle sig selv med lidt god lokalproduceret portugisisk gastronomi. 

Meget er blevet ændret, men heldigvis har hotellets gæster stadig den fantastiske udsigt til den Arnold Palmer designede Oceanico Victoria golfbane. Oceanico Golf består af hele syv golfbaner, som alle ligger i køreafstand fra hotellet.      

Anantara Vilamoura Algarve Resort ligger desuden kun et kvarter kørsel fra lufthavnen i Faro og kun 5 minutters kørsel fra Vilamoura’s marina, butikker, restauranter, barer og natklubber.

Alle artikler

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Byen er til overflod beriget af historie, kultur, kunst, viden og spændende mad og byder samtidig på gode muligheder for at slappe af med en runde golf i et behageligt klima.

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien, et af verdens rigeste lande, har fået smag for golfsporten. Nu har den stenrige oliestat lanceret en 10-års plan, hvor målet er, at gøre landet til områdets mest dynamiske golfdestination...

Emirat går forest i kampen for miljøet

Emirat går forest i kampen for miljøet

De tre Abu Dhabi golfklubber, Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links og Abu Dhabi Golf Club er i en miljømæssig sammenhæng gået sammen om at vise et godt eksempel til omverdenen…

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysias TPC Kuala Lumpur golf resort råder over landets to bedste golfbaner. Det afslører det anerkendte magasin, Golf Digest International i deres seneste kåring...

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

En af verdens ældste golfklubber indfører udskænkning af alkohol på banen. Det sker for at imødekomme de mange amerikanske golfspillere, som hvert år kommer for at spille den berømte linksbane...

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Thailand for at opleve Asiens ultimative feriedestination. Foruden fantastiske golfbaner byder Thailand også på en lang række unikke ferieoplevelser. Se med her...