Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Costa del Sol

Europæernes foretrukne golfdestination

Med godt og vel 70 golfbaner fordelt på strækningen mellem Malaga og Gibraltar er Costa del Sol en af Europas bedste og mest besøgte golfdestinationer. Koncentrationen af golfbaner på et meget lille område gør, at man altid kan finde sin foretrukne bane og aldrig skal køre særlig langt for at spille en ny golfbane. 

Og man forstår derfor godt, hvorfor så mange er begejstret for denne del af Spanien og igen og igen vender tilbage hertil for at spille området mange flotte golfbaner.

På Costa del Sol eller ’Costa del Golf’, som området også bliver kaldt, finder man nogle af Spaniens bedste golfbaner. Dyre og flotte signaturbaner som La Reserva de Sotogrande, San Roque og Valderrama tiltrækker en bestemt type golfspiller, men andre foretrækker de noget billigere og lidt lettere baner som eksempelvis Almenara eller Mijasbanerne.

Hele kysten fra Malaga i øst til Gibraltar i vest byder på en endeløs række af flotte hoteller, hyggelige byer, hvide sandstrande, mondæne havne (Puerto Banús) og masser, masser af gode og billige restauranter. Samtidig er Andalusien et af de smukkeste områder i Europa. Alt er samlet et sted og med mere end 300 årlige solskinsdage er Costa del Sol den perfekte golfdestination. Her kan man nemlig kombinere golf på verdensklassebaner med sol og sommer, kulturoplevelser (Alhambra eller Ronda) og dejlige restaurantbesøg.

Læs mere om Costa del Sol her

Artikler