Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 17-05-2020

Spanien har været et af de hårdest ramte lande i den nuværende Corona-krise, men nu er spanierne klar til at vende tilbage til en ’ny normal’ hverdag.

Det betyder blandt meget andet, at golfbanerne nu også begynder at genåbne, og på Costa del Sol har en af områdets mest populære golfbaner, La Cala (billedet øverst oppe), netop offentliggjort, at resortet igen fra den 18. maj er klar til at tage imod gæster.

Rio Real fra 1965 er en af Solkystens ældste og mest kendte golfbaner

Samtidig lyder det fra Rio Real, som er en af Solkystens ældste golfbaner, at de genåbner tirsdag den 19. maj. I første omgang med begrænset åbningstid og en række restriktioner.

Hos La Cala åbnes i første omgang kun Asia Course (Campo Asia), mens America og Europe course må vente lidt endnu. Det samme gælder det tilhørende hotel med 107 værelser, som først åbner, når de spanske myndigheder mener tiden er den rette.   

La Cala hotellet

Men signalværdien betyder enormt meget, for nu kan omverdenen se, at Spanien, som er et af europæernes absolutte favoritlande, når det gælder golfrejser, nu langsomt nærmer sig ’nye normale’ tilstande.

De nye tilstande omfatter bl.a. ’social-distancing’ og et udpræget fokus på hygiejne forholdene.

 

 

Særlig information om regler og restriktioner på banen vil blive sendt til alle spillere, som booker en starttid. Sådan lyder det fra La Cala, der prioriterer gæsternes sikkerhed fremfor noget andet.

Blandt andet tillades der kun én buggy per person, med mindre man kommer fra samme husstand og alle buggys desinficeres både før og efter brug.  

La Cala ligger for foden af de smukke Mijas bjerge, og fra banerne er der en betagende udsigt ud over det andalusiske landskab.  

Alle tre La Cala baner er designet af Cabell Robinson. Og resortet modtog hæderen som ’Bedste 4-stjernede resort’ i Spanien i 2019.

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…