Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 17-05-2020

Spanien har været et af de hårdest ramte lande i den nuværende Corona-krise, men nu er spanierne klar til at vende tilbage til en ’ny normal’ hverdag.

Det betyder blandt meget andet, at golfbanerne nu også begynder at genåbne, og på Costa del Sol har en af områdets mest populære golfbaner, La Cala (billedet øverst oppe), netop offentliggjort, at resortet igen fra den 18. maj er klar til at tage imod gæster.

Rio Real fra 1965 er en af Solkystens ældste og mest kendte golfbaner

Samtidig lyder det fra Rio Real, som er en af Solkystens ældste golfbaner, at de genåbner tirsdag den 19. maj. I første omgang med begrænset åbningstid og en række restriktioner.

Hos La Cala åbnes i første omgang kun Asia Course (Campo Asia), mens America og Europe course må vente lidt endnu. Det samme gælder det tilhørende hotel med 107 værelser, som først åbner, når de spanske myndigheder mener tiden er den rette.   

La Cala hotellet

Men signalværdien betyder enormt meget, for nu kan omverdenen se, at Spanien, som er et af europæernes absolutte favoritlande, når det gælder golfrejser, nu langsomt nærmer sig ’nye normale’ tilstande.

De nye tilstande omfatter bl.a. ’social-distancing’ og et udpræget fokus på hygiejne forholdene.

 

 

Særlig information om regler og restriktioner på banen vil blive sendt til alle spillere, som booker en starttid. Sådan lyder det fra La Cala, der prioriterer gæsternes sikkerhed fremfor noget andet.

Blandt andet tillades der kun én buggy per person, med mindre man kommer fra samme husstand og alle buggys desinficeres både før og efter brug.  

La Cala ligger for foden af de smukke Mijas bjerge, og fra banerne er der en betagende udsigt ud over det andalusiske landskab.  

Alle tre La Cala baner er designet af Cabell Robinson. Og resortet modtog hæderen som ’Bedste 4-stjernede resort’ i Spanien i 2019.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...