Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 17-05-2020

Spanien har været et af de hårdest ramte lande i den nuværende Corona-krise, men nu er spanierne klar til at vende tilbage til en ’ny normal’ hverdag.

Det betyder blandt meget andet, at golfbanerne nu også begynder at genåbne, og på Costa del Sol har en af områdets mest populære golfbaner, La Cala (billedet øverst oppe), netop offentliggjort, at resortet igen fra den 18. maj er klar til at tage imod gæster.

Rio Real fra 1965 er en af Solkystens ældste og mest kendte golfbaner

Samtidig lyder det fra Rio Real, som er en af Solkystens ældste golfbaner, at de genåbner tirsdag den 19. maj. I første omgang med begrænset åbningstid og en række restriktioner.

Hos La Cala åbnes i første omgang kun Asia Course (Campo Asia), mens America og Europe course må vente lidt endnu. Det samme gælder det tilhørende hotel med 107 værelser, som først åbner, når de spanske myndigheder mener tiden er den rette.   

La Cala hotellet

Men signalværdien betyder enormt meget, for nu kan omverdenen se, at Spanien, som er et af europæernes absolutte favoritlande, når det gælder golfrejser, nu langsomt nærmer sig ’nye normale’ tilstande.

De nye tilstande omfatter bl.a. ’social-distancing’ og et udpræget fokus på hygiejne forholdene.

 

 

Særlig information om regler og restriktioner på banen vil blive sendt til alle spillere, som booker en starttid. Sådan lyder det fra La Cala, der prioriterer gæsternes sikkerhed fremfor noget andet.

Blandt andet tillades der kun én buggy per person, med mindre man kommer fra samme husstand og alle buggys desinficeres både før og efter brug.  

La Cala ligger for foden af de smukke Mijas bjerge, og fra banerne er der en betagende udsigt ud over det andalusiske landskab.  

Alle tre La Cala baner er designet af Cabell Robinson. Og resortet modtog hæderen som ’Bedste 4-stjernede resort’ i Spanien i 2019.

Alle artikler

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

BILLEDGALLERI: Grækenland har kun få golfbaner. En af de absolut bedste er The Crete Golf Club på Kreta. Klik her for at se billeder fra den smukke og dramatiske golfbane...

Fransk mesterværk ser dagens lys

Fransk mesterværk ser dagens lys

Franske Les Bordes Golf Club råder formentlig snart over to af Europas bedste golfbaner. New Course åbner i maj 2021 og er designet af den amerikanske stjernearkitekt Gil Hanse...