Luksuriøse forhold venter deltagerne ved Solheim Cup

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 30-06-2023

Der venter deltagerne nogle særdeles luksuriøse rammer, når Solheim Cup afvikles fra den 22. til den 24. september.

Den prestigefyldte holdmatch mellem Europa’s og USA’s bedste kvindelige golfspillere bliver spillet på Finca Cortesin, hvis tilhørende hotel har optrådt på såkaldte ’Gold List’ og er blevet kåret blandt verdens 50 bedste hoteller.

Luksus på første klasse
Det 5-stjernede Finca Cortesin er opført som en klassisk andalusisk finca. Traditionel spansk arkitektur indhyller således de 67 rummelige suiter, som deltagerne bliver indkvarteret i.

          

Et sted som Finca Cortesin tiltrækker kendisser fra hele kloden og superlativerne har gennem året klæbet til det sydspanske luksusresort. Igen og igen er Finca Cortesin blevet kaldt for et førsteklasses resort, hvor luksusoplevelsen og forkælelse er så stor, at det nærmest er ubeskriveligt.

          

Resortet har vundet utallige priser, her findes bl.a. tre prisvindende restauranter, hvor gæsterne kan vælge om aftenens menu skal være asiatisk, italiensk eller spansk.

          

          

          

          

          

I forbindelse med hotellet findes der også en 2.200 m2 stor spa og så selvfølgelig en beach club, der ligger ude ved kysten blot 1 km. fra hotellet.

          

          

Blandt Spaniens 10 bedste golfbaner
Finca Cortesin, der ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande, er stedet alle taler om. Og det med god grund. For med en rangering i top-10 i selskab med baner som Valderrama, Sotogrande, Parador El Saler og Las Brisas er der masser af gode grunde til at snakken ofte falder på Finca Cortesin, når man skal udpege de største golfoplevelser i Spanien.  

Golfbanen, der er designet af Cabell Robinson tilbage i 2006, er kendetegnet ved brede fairways og store, ondulerede greens. Cabell Robinson er lykkes med at få mere end 100 strategisk placerede bunkers ind i banelayoutet, så der er blevet skabt nogle både interessante og seværdige golfhuller.

Solheim Cup 2023 er den 18. udgave af Solheim Cup-matcherne og afholdes fra den 22. til den 24. september på Finca Cortesin i Casares, Andalusien

Finca Cortesin er en golfbane af høj kvalitet, og hvor alle huller har mesterskabsniveau. Op til Solheim Cup er banens første hul (tidligere hul 4) blevet redesignet, så det nu er blevet et rigtigt risk-and-reward hul.

Med en længde på 256 meter kan hullet drives fra tee. Det kan virke fristende, men man skal fra tee slå over en stor sø for at nå frem til den store kuperede green. Åbningshullet vil med garanti skabe masser af dramatik, ikke kun under Solheim Cup, men også efterfølgende blandt de mange turister, som vil valfarte til Finca Cortesin for at prøve kræfter med banen.

                    

Ifølge Finca Cortesin's hjemmeside koster en runde golf 370 euro i højsæsonen, mens der kan bookes et 3-nætters ophold i Junior Suite inkl. 2 green fees per person til 3.375 euro.

Kontakt dit lokale rejsebureau for at få tilbud på et luksusophold på Finca Cortesin.

          

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…