Glenesk Hotel

Nordøstlige Skotland, Skotland

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse 4,2 GolfersGlobe bedømmelse
Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Pris Pris Pris Prisklasse

Glenesk Hotel placerer sig mellem de store berømte skotske slotshoteller og de mindre og meget brugte B&B overnatningssteder.

Hotellet er opført i 1800-tallet, men stod tomt i en årrække, inden det i 2012 blev overtaget af de nuværende ejere.

Det lille familiedrevne hotel består af 38 værelser og der findes både pool, wellness, bar og restaurant. Værelserne er klassisk indrettet med gulvtæpper og høje vinduer.

Engang var Glenesk Hotel Edzell’s stolthed, og det er det tidligere tiders storhed med liv og glade dage, som værtsparret Dylan og Alena Wren nu sigter mod igen.

Familiehotel med en intim atmosfære
Et højt, personligt serviceniveau er det som kendetegner Glenesk Hotel, som i dag er et fantastisk hotel. Restauranten løfter sig flere niveauer over, hvad andre hoteller kan præstere. I køkkenet bruges lokale råvarer bl.a. anguskvæg og fisk, grøntsager og urter fra lokale leverandører, og vinkortet afslører, at ejerne har sans for at indkøbe god vin.

Det samme må siges om hotellets bar, 360* Bar, hvor hotelejer Dylan Wren har samlet mere end 1.000 forskellige flasker spiritus. Whisky er den store passion i huset, men der findes også flere hundrede flasker gin, vodka og rom.

Ønsker man det kan man som gæst bestille en gin- eller whiskysmagning, hvor værten præsentere 5 forskellige varianter, og hvor man får fortalt historien bag hvert enkelt brand.

Masser af aktivitetsmuligheder
Glenesk Hotel ligger i et område, som er kendt for den smukke natur og for fiskeinteresserede kan man i North Esk floden, ikke langt fra hotellet, forsøge om man kan lande et af de berømte Atlanterhavslaks.

Og ønsker man det kan hotellet hjælpe med at arrangerer besøg på et af områdets whiskydestillerier.

Nærmeste nabo er Edzell Golf Club, som kan ses fra hotellet.

Lufthavnene i Aberdeen og Dundee kan nås på 45 minutter, mens der er lidt længere til den største af lufthavnene i Edinburgh.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 38
 • Afstand til by Afstand til by 0 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Ja
 • Afstand til Edzell Golf Club Afstand til Edzell Golf Club 126 meter
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 144 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja