Littlestone Golf Club

Sydøst, England

Pris Pris Pris Prisklasse

Littlestone Golf Club kan føre sin historie helt tilbage til 1888. Golfbanen ligger i den berømte Romney Marsk, på samme kyststrækning som de mere kendte baner, Prince’s, og Royal St George’s.

Littlestone er en skøn linksbane, som er udlagt i det oprindelige puklede klitlandskab mellem  Romney Marsh  og den engelske kanal.  Banen har gennem tiden gennemgået flere ændringer i forhold til det oprindelige layout, og senest har Donald Steel og Peter Alliss nænsomt foretaget nogle små, men væsentlige ændringer, så banen i dag byder på så megen kvalitet, at den er blevet benyttet som kvalifikationsbane til the Open Championship.

Banen ser ved første øjekast ikke ud ad meget. Men det snyder. Der er en god variation mellem hullerne, som spilles i alle (vind)retninger. Layoutet er klassisk links med nogle af områdets bedste greens. Alene på den sidste del af hullerne får man sig en unik golfoplevelse. 

Banen er flad og åben og vinden spiller stort set altid ind på rundescoren. Det kan være en barsk omgang at komme rundt, men for ægte fans af linksgolf er det en fantastisk test. 

Undervejs på runden skal der slåes en del blinde slag - også fra tee - men baneguiden og de opstillede sigtepæle gør, at man aldrig for alvor kommer i problemer. 

Et af signaturhullerne er 17. hul. Et langt par 3-hul, som ofte spiller direkte ind i modvinden. Et smukt og særdeles veldesignet golfhul, som følges op ad 18. hul, hvor man spiller ind i byen og op mod klubhuset.

I det hyggelige klubhus er der god stemning og mulighed for både at få lidt og spise og drikke.

Littlestone Golf Club er en af de baner, som GolfersGlobe vil anbefale at man spiller på en golftur til Kent. Det skyldes ikke kun banens kvalitet men også det faktum, at man med en green fee på 80 pund (en eftermiddagsrunde for 50 pund) får masser for sine penge, ikke mindst når man sammenligner med områdets absolut mest kendte bane, Royal St. George's Golf Club, hvor green fee prisen ligger på 190 pund i højsæsonen. 

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til The Royal Hotel Afstand til The Royal Hotel 40 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Ja