Prince’s Golf Club indvier 9 'nye' huller

Sydøst, England (Photo Credit: Paul Severn) | Publiceret 03-05-2018

Prince’s Golf Club, der ligger i det sydøstlige hjørne af England ved Kent-området, har netop løftet sløret for klubbens nyrenoverede 9-hullers sløjfe, Himalayas.

Prince’s Golf Club, der i forvejen råder over to andre 9-hullers sløjfer, The Shore og the Dunes, har siden sommeren 2017 arbejdet på en gennemgribende renovering af Himalayas-sløjfen.

Prince’s Golf Club var tilbage i 1932 vært for The Open Championship, hvor vinderen hed Gene Sarazen, og siden er den prægtige linksbane ofte blevet benyttet som kvalifikationsbane til samme turnering, som iøvrigt hele 14 gange er blevet spillet på nabobanen The Royal St George's Golf Club.

                                                          

Vind et ophold på The Lodge at Prince’s, der byder på behagelig indkvartering, en god restaurant og udsigt til både Prince's Golf Club, Sandwich Bay og Royal St. George's. Læs hvordan du vinder i vores nye golfrejsemagasin på side 26-27.

                   

De nyrenoverede Himalayas huller er blevet formet af golfbanearkitekterne Mackenzie & Ebert, som har fået skabt nogle vidunderlige linkshuller ud af det allerede eksisterende layout.

Ved at studere gamle fotos fandt man frem til elementer og aspekter af det oprindelige design, og det har man nu fået genskabt et langt stykke hen ad vejen.

Som en sjov lille detalje for de historieinteresserede har man ved 3. tee opstillet en propel fra en gammel Spitfire til minde om klubbens legendariske medlem, PB ‘Laddie’ Lucas, der blev født i det gamle klubhus på Prince’s i 1915 og deltog i 2. Verdenskrig under Royal Air Force. Laddie opnåede også at være Walker Cup kaptajn og spillede endda også med i The Open i 1935.

Bloody Point, Prince's Golf Club

Specielt det nye 5. hul, som spilles direkte ud mod Den Engelske Kanal gemmer på en sjov historie. Par 3-hullet har fået navnet Bloody Point med henvisning til slaget om Sandwich, der fandt sted i år 851 og hvor danske vikinger blev slået tilbage, da de forsøgte at komme i land og erobre Kent.

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...