Sponsoreret indhold

Vinsponsor leverer vin med personlighed

Publiceret 29-05-2024

D’Wine kunne i 2021 fejre 10-års jubilæum. Virksomheden blev stiftet i 2011 af den nuværende ejer, Kristian Ishøy, der efter at have boet en årrække i Spanien nu var vendt hjem til Danmark.

Kærligheden til spansk vin, og lysten til at dele glæden med danskerne, fik Kristian Ishøy til at starte D’Wine. I dag består D’Wine af en webshop, der sælger både til private og B2B samt en vinbutik med tilhørende vinbar. Alt sammen med base i hjertet af Aalborg.  

D’Wine beskæftiger en række dedikerede medarbejdere, hvoraf to er uddannet sommelier. I sortimentet findes en række spanske kvalitetsvine samt mindre udvalg af vine fra Tyskland, Frankrig, New Zealand, Canada og Australien.

Kristian Ishøy (der ses til højre på billedet) fortæller, at vinhusene udvælges med særligt fokus på, at der er en historie og personlighed bag vinen. D’Wine holder sig til mindre vinhuse, hvor afstanden mellem den enkelte drue og det færdige resultat er så kort som mulig. Det handler ifølge Kristian Ishøy om at have hjertet det rette sted.   

’Vi besøger altid vinhuse, inden vi indleder et samarbejde, så vi har set produktionen, mødt personerne bag vinen og hørt deres historie’, lyder det passioneret fra Kristian Ishøy, der heller ikke lægger skjul på at spansk vin er virksomhedens DNA.

Nedenfor får D’Wine selv lov til at fortælle, hvad det hele handler om:

Vin med personlighed
Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter, der dag efter dag yder deres bedste, for at lave de bedste vine til jer. Vin er ikke bare vin. Vin er et produkt af historie, traditioner, område og mennesker. Det er hårdt arbejde og kræver meget erfaring at omdanne druer til delikate vine – og der ligger altid en historie og stor passion bag. Derfor bliver vin aldrig kedeligt, og hos D’Wine er vinproducenterne ikke bare vores leverandører – de er familie og venner.

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret, og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod, og vi brænder for at udbrede kendskabet til deres vine, videreformidle de gode historier og de spændende ting der sker i vinens verden. Vi er dedikerede vinnørder og uddannede WSET 3 sommelier, så vi ved hvad vi taler om.

Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion’.

Vi er konstant på udkig efter spændende vine og vores sortiment ændrer og udvikler sig løbende. Vi tager nemlig vin seriøst, og blot fordi en vin var god i 2018-årgangen, betyder det ikke, at den er det i 2019-årgangen. Vi tester alle nye årgange og vine minutiøst, og lever de ikke op til vores krav, indgår de ikke i vores sortiment. I øjeblikket har vi vin fra Spanien, Tyskland, Frankrig, New Zealand, Australien og Canada.

Det der er så fantastisk ved vin er, at det er anderledes end alt andet i livet. Det er hævet over tid og sted, over sygdom og ufred. Det er et nådigt asyl fra netop denne fortravlede hverdag, og stedet hvor mange finder helle med deres kære, venner såvel som familie. Det er nemlig det, som vin kan. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder.

Vores drøm er derfor, at de vine I finder hos os, kan bringe jer livskvalitet og glæde, og skabe gode øjeblikke og magiske stunder, der kan vare resten af livet - uafhængigt af tid, sted eller økonomi. Der er nemlig en vin til alle, og den vil vi gerne finde til jer. 

 

 

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...