Sponsoreret indhold

Vinsponsor leverer vin med personlighed

Publiceret 13-06-2021

D’Wine kan i år fejre 10-års jubilæum. Virksomheden blev stiftet i 2011 af den nuværende ejer, Kristian Ishøy, der efter at have boet en årrække i Spanien nu var vendt hjem til Danmark.

Kærligheden til spansk vin, og lysten til at dele glæden med danskerne, fik Kristian Ishøy til at starte D’Wine. I dag består D’Wine af en webshop, der sælger både til private og B2B samt en vinbutik med tilhørende vinbar. Alt sammen med base i hjertet af Aalborg.  

D’Wine beskæftiger i dag 6 personer, hvor to er uddannet sommelier. I sortimentet findes en række spanske kvalitetsvine samt mindre udvalg af vine fra Tyskland, Frankrig, New Zealand, Canada og Australien.

Kristian Ishøy (der ses til højre på billedet) fortæller, at vinhusene udvælges med særligt fokus på, at der er en historie og personlighed bag vinen. D’Wine holder sig til mindre vinhuse, hvor afstanden mellem den enkelte drue og det færdige resultat er så kort som mulig. Det handler ifølge Kristian Ishøy om at have hjertet det rette sted.   

’Vi besøger altid vinhuse, inden vi indleder et samarbejde, så vi har set produktionen, mødt personerne bag vinen og hørt deres historie’, lyder det passioneret fra Kristian Ishøy, der heller ikke lægger skjul på at spansk vin er virksomhedens DNA.

 

                                              

LÆS VORES SENESTE REJSEMAGASIN OG FÅ INSPIRATION TIL GOLFFERIEN

            

 

Nedenfor får D’Wine selv lov til at fortælle, hvad det hele handler om:

Vin med personlighed
Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter, der dag efter dag yder deres bedste, for at lave de bedste vine til jer. Vin er ikke bare vin. Vin er et produkt af historie, traditioner, område og mennesker. Det er hårdt arbejde og kræver meget erfaring at omdanne druer til delikate vine – og der ligger altid en historie og stor passion bag. Derfor bliver vin aldrig kedeligt, og hos D’Wine er vinproducenterne ikke bare vores leverandører – de er familie og venner.

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret, og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod, og vi brænder for at udbrede kendskabet til deres vine, videreformidle de gode historier og de spændende ting der sker i vinens verden. Vi er dedikerede vinnørder og uddannede WSET 3 sommelier, så vi ved hvad vi taler om.

Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion’.

Vi er konstant på udkig efter spændende vine og vores sortiment ændrer og udvikler sig løbende. Vi tager nemlig vin seriøst, og blot fordi en vin var god i 2018-årgangen, betyder det ikke, at den er det i 2019-årgangen. Vi tester alle nye årgange og vine minutiøst, og lever de ikke op til vores krav, indgår de ikke i vores sortiment. I øjeblikket har vi vin fra Spanien, Tyskland, Frankrig, New Zealand, Australien og Canada.

Det der er så fantastisk ved vin er, at det er anderledes end alt andet i livet. Det er hævet over tid og sted, over sygdom og ufred. Det er et nådigt asyl fra netop denne fortravlede hverdag, og stedet hvor mange finder helle med deres kære, venner såvel som familie. Det er nemlig det, som vin kan. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder.

Vores drøm er derfor, at de vine I finder hos os, kan bringe jer livskvalitet og glæde, og skabe gode øjeblikke og magiske stunder, der kan vare resten af livet - uafhængigt af tid, sted eller økonomi. Der er nemlig en vin til alle, og den vil vi gerne finde til jer. 

                                  

D’Wine er ny vinsponsor ved både Greece Open og Race to Thailand. Dermed er de heldige vindere sikret lækker spansk kvalitetsvin.

 

 

Alle artikler

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Kendt spansk golfresort skifter navn og skruer op for ambitionerne. Fokus er bl.a. på de gastronomiske oplevelser. Læs med her, hvis du drømmer om at kunne læne dig tilbage og nyde ferien i Costa Dorada...

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et forlænget weekendophold på Siclien – hotel, luksus, golf og spa. Læs vores rejsemagasin og tilmeld dig konkurrencen...

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

MATCHTUR: Vinderne af Race to Thailand skal til finalen i marts 2022. Nu kan du komme med på en fantastisk rejse og spille nogle af Thailands bedste golfbaner...

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Golfagent laver sit livs første Hole-in-One og vinder golfophold på Lübker Golf & Spa Resort. Se video hvor Morten Jensens tilbagelægger de 140 m for at samle bolden op ad hullet...

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

KUALA LUMPUR: Vil man spille noget af det ypperligste golf, man kan støve op i Asien, så er TPC Kuala Lumpur, West Course værd at gå efter...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe har indledt et samarbejde med…