Vind et golfophold på Lübker

Publiceret 30-04-2020

Årets Hole-In-One præmie ved ‘Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ er i år et golfophold for 2 på Lübker Golf & Spa Resort.

Præmien inkluderer overnatning for 2 pers. i lejlighed, morgenmad, 2 x green fee samt en 2-retters middag for 2 personer. Værdi 3.720 kr.

For at kunne vinde dette flotte golfophold skal man tilmelde sig HIO-konkurrencen. Hvordan man gør det kan der læses mere om på linket her:

 

Fattige thailændere får støtte fra Danmark.

 

Laves der ikke nogen hole-in-one ved en af de indledende spillerunder – eller i landsfinalen på Lübker, så trækkes der lod om golfopholdet blandt alle, som gennem sommeren har spillet med i 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og været tilmeldt HIO-konkurrencen.  

                    

                    

Men selvom man ikke skulle være den heldige, som laver Hole-In-One, og dermed skal på golfophold på Djursland, så er der alligevel masser af gode grunde til at deltage i turneringen.

Golf Experten kommer igen i år med flotte præmier og det samme gør klubberne, Loch Lomond og Singha Beer. I alt vil der være præmier for over 100.000 kr.

Og som en ekstra bonus, så kan du nu også vinde et luksusophold i Thailand bare ved at tilmelde dig turneringen.

Ja, du læste rigtigt. Alle som tilmelder sig ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ deltager automatisk i lodtrækningen om et ophold i Thailand. Er det ikke fantastisk?

 

 

LÆS HER mere om, hvordan du vinder luksusopholdet på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui. Bemærk, at hvis du skulle være den heldige vinder af opholdet på Koh Samui, så kan voucheren indløses helt frem til den 31. oktober 2021.

Tilmeldingen til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe er åben og sker via Golfbox.

Klik her for at læse mere og tilmelde dit hold til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.

Lübker Golf & Spa Resort danner i år rammen om finalen ved landsfinalen ved ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’. Fra hver af de indledende runder kvalificerer tre hold sig til landsfinalen, der spilles lørdag den 26. september.

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…