Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Publiceret 12-03-2020

Nu kan du blot ved at tilmelde jer 2020-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' vinde et 5-nætters ophold (inkl. morgenmad) for 2 personer på det 5-stjernede luksuriøse Santiburi Koh Samui med indkvartering i en Grand Deluxe Garden Villa.

I villaen er der plads til 2 personer og med i præmien indgår der også en runde golf (2 green fee) på den nærliggende Santiburi Samui Country Club. (egen betaling for buggy og caddie fee er på omkring 400 kr.)

Santiburi Samui Country Club regnes for at være blandt Thailands mest spektakulære golfbaner. 

Gæsterne kan lade sig indkvartere i egen villa på Santiburi Koh Samui 

Blandt alle der tilmelder sig årets 'Race to Thailand-turnering' trækkes der lod om dette flotte ophold. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og offentliggøres efter landsfinalen på Lübker Golf Resort. (Bemærk: Øvrig forplejning, fly samt anden transport indgår ikke i præmien).  

 

                                                    

Tilmeld dit hold til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' på linket HER og deltag automatisk i lodtrækningen om dette flotte luksusophold i Thailand. 

                         

Santiburi Koh Samui er ikke et hotel i traditionel forstand. Det er snarere som at befinde sig i paradis. Resortet, der ligger på den nordlige del af Koh Samui ved Mae Nam beach, har et kvalitetsstempel, som er kendt verden over. 

Mae Nam beach er en af de bedste strande på Koh Samui, og hotellet har egen strand med bar og solvogne under de svajende palmer.  

 

 

Kun få minutter fra Santiburi Koh Samui ligger den kendte Santibuti Samui Country Club. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra golfbanen.  

Santiburi Koh Samui er ejet af familien bag Singha Beer, som også er sponsor for 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.   

Skal det være dig, som skal med familien eller vennerne til Thailand? - tilmeld dig og din makker til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og deltag i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer.  

                                                   

Se også BILLEDGALLERI fra Santiburi Koh Samui

                     

 

 

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...