Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Publiceret 12-03-2020

Nu kan du blot ved at tilmelde jer 2020-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' vinde et 5-nætters ophold (inkl. morgenmad) for 2 personer på det 5-stjernede luksuriøse Santiburi Koh Samui med indkvartering i en Grand Deluxe Garden Villa.

I villaen er der plads til 2 personer og med i præmien indgår der også en runde golf (2 green fee) på den nærliggende Santiburi Samui Country Club. (egen betaling for buggy og caddie fee er på omkring 400 kr.)

Santiburi Samui Country Club regnes for at være blandt Thailands mest spektakulære golfbaner. 

Gæsterne kan lade sig indkvartere i egen villa på Santiburi Koh Samui 

Blandt alle der tilmelder sig årets 'Race to Thailand-turnering' trækkes der lod om dette flotte ophold. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og offentliggøres efter landsfinalen på Lübker Golf Resort. (Bemærk: Øvrig forplejning, fly samt anden transport indgår ikke i præmien).  

 

                                                    

Tilmeld dit hold til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' på linket HER og deltag automatisk i lodtrækningen om dette flotte luksusophold i Thailand. 

                         

Santiburi Koh Samui er ikke et hotel i traditionel forstand. Det er snarere som at befinde sig i paradis. Resortet, der ligger på den nordlige del af Koh Samui ved Mae Nam beach, har et kvalitetsstempel, som er kendt verden over. 

Mae Nam beach er en af de bedste strande på Koh Samui, og hotellet har egen strand med bar og solvogne under de svajende palmer.  

 

 

Kun få minutter fra Santiburi Koh Samui ligger den kendte Santibuti Samui Country Club. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra golfbanen.  

Santiburi Koh Samui er ejet af familien bag Singha Beer, som også er sponsor for 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.   

Skal det være dig, som skal med familien eller vennerne til Thailand? - tilmeld dig og din makker til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og deltag i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer.  

                                                   

Se også BILLEDGALLERI fra Santiburi Koh Samui

                     

 

 

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...