Video: Her afsløres Sotograndes storhed

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 16-11-2017

San Roque ligger mellem Jerez og Marbella og regnes for at være et af Europas mest eksklusive golfanlæg.

The San Roque Club består af den berømte Old Course (1991) og den senere tilkomne New Course (2003), som mange faktisk hævder er mindst en lige så god golfbane. Begge baner ligger for foden af Sierra Berjmeja.

Old Course er på de første 9 huller omkranset af smukke, gamle korktræer, som er med til at indsnævre fairways. Bag-9 er mindre kuperet, men er stadig en velvoksen test, når vandhazarder og raviner skal forceres.

San Roque, der i dag er japansk ejet, var fra 1993-2007 vært for European Tour Qualifying School Finals og har ligeledes lagt fairways til Espana Open på Europa Touren.

En del af designet har Seve Ballesteros været ind over, og resortet er ikke uden grund blevet kaldt for en af Sotograndes storheder.

At resortet har japanske ejere betyder selvfølgelig også, at der på San Roque findes en japansk restaurant, Restaurant Kamakura, som regnes for at være Spaniens bedste japanske restauranter.  

San Roque ligger i samme område som Sotogrande og Valderrama. Tilsammen udgør de tre baner det mest eksklusive golfområde på den spanske solkyst.

Men eksklusivt er ikke altid lig med, at man bliver flået, hvis man vil spille gode baner. I hvert fald ikke når det gælder San Roque. Her kan få en samlet pris på at spille både New Course og Old Course inklusive buggy for kun 1.675 kr. eller man kan ’nøjes’ med at spille New Course på en eftermiddagsrunde for bare 445 kr.

                                                              

Læs mere om golfrejser til dette hjørne af Spanien ved at KLIKKE HER

                      

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…