•  Costa de la Luz - Cadiz, Spanien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Costa de la Luz - Cadiz

Provincia de Cadiz er et særdeles spændende hjørne af Spanien. Området, der også kaldes for Costa de la Luz, er fyldt med skønne strande, smukke, historiske byer og så er det i Provincia de Cadiz at man er kendt for fremstillingen af sherry. Jerez de la Frontera er således kendt som sherryens hjemby.

Man kan også opleve flamenco ved de stort anlagte byfester, og i hver en lille by kan man finde en lokal bar, som serveres lidt tapas og et glas kølig sherry.

Selve byen Cadiz (hovedstaden i Cádiz-provinsen) ligger på en halvø ud mod Atlanterhavet, godt 100 km syd for Sevilla. Den regnes for at være en af de ældste byer i Europa. Cadiz er utrolig hyggelig med masser af liv i de smalle gader og på de mange barer og restauranter. Samtidig byder den nyere del af byen på brede boulevarder og flotte parker med et væld af eksotiske blomster.  

Man kan rejse på golfferien til Cadiz året rundt. Allerede i marts nærmer temperaturen sig 20 grader og topper midt på sommeren med gennemsnitstemperaturer på helt op til 32 grader.

Der findes 24 golfbaner i det område som hedder Cadiz og Costa de la Luz. De mest kendte er baner som Alcaidesa baner, Almenara, Montecastillo, La Reserva de Sotogrande, Real Club de Golf Sotogrande, Valderrama og San Roque Club (Old Course).

Læs mere om Costa de la Luz - Cadiz her

Artikler