Terre Blanche får tildelt Michelinstjerne

Publiceret 27-04-2023

Da de nye Michelin-restauranter i starten af marts blev afsløret i Strasbourg, var Le Faventia på det 5-stjernede sydfranske Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort blandt de nye funklende stjerner.

Chefkokken og Executive Chef for resortets fire restauranter, Christophe Schmitt, har siden sin ankomst for to år siden arbejdet bevidst hen mod i højere og højere grad at bruge lokale råvarer, og på den måde være med til at fremhæve og markedsføre hele Cote d’Azur-regionen.  

Golfspillere, der har besøgt Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort kan skrive under på, at dette sted ikke er noget almindeligt golfresort. Det er en oase og en tidslomme, hvor man føler sig beskyttet mod omverdenen, og noget af det som gæsterne kan nyde, er stedets ekstrem høje fokus på at levere gastronomi fra øverste hylde.

 

 

Christophe Schmitt har en fortid på flere Michelin-restauranter, heriblandt Au Crocodile i Strasbourg, Maison Lameloise i Chagny og Restaurant le Diane på Fouquet's Barrière Hotel i Paris.

Le Faventia er under ledelse af chefkokken Christophe Schmitt

Nu videregiver monsieur Schmitt sin erfaring på Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort, hvor restauranterne naturligt nok har fokus på middelhavskøkkenet.

Gæsterne bliver på den 1-stjernede michelin-restaurant Le Faventia præsenteret for en række uovertrufne serveringer, der byder på en æstetisk og sanselig nydelse, hvor hver ret får særlig opmærksomhed, både i præsentationen og i alkymien af smag.

Og hører man til dem med hang til uforglemmelige smagsoplevelser, der afslører de subtile nuancer af ingredienserne og samtidig hylder den provencalske terroir, så er man kommet til det rette sted.  

Middagen kan enten nydes i den indendørs spisestue eller på terrassen, under stjernerne

Gæsten sidder med på første række, og det finder alt sammen finder sted i nogle eksklusive rammer. Fra restaurantens udendørs terrasse er der bl.a. udsigt til de små omkringliggende provencalske landsbyer Callian og Montauroux.

                    

                    

Terre Blanche, der ligger 45 minutter fra Nice, råder over to 18-hullers golfbaner

                    

På stedet findes der også en toetagers luksusspa, der er designet med ideen om at bringe det ydre ind. Spaen har bl.a. en 20 meter lang indendørs pool samt en udendørs vitalitetspool, der er opvarmet til 35 C.

 

 

Alle artikler

Enestående resultater i Holstebro Golfklub

Enestående resultater i Holstebro Golfklub

BANEARKITEKTUR: Masterplanen for Skovbanen i Råsted er blevet studeret minutiøs, og ved at fjerne uhensigtsmæssige (dårlige) spilleoplevelser har man fået skabt et nyt og mere moderne design...

Køb golfrejsen hos Classicgolf

Køb golfrejsen hos Classicgolf

RACE TO THAILAND: Classicgolf er igen i år med som samarbejdspartner ved Race to Thailand. Classicgolf sælger bl.a. golfrejser til Thailand. Mød dem til vores mange golfevents hen over sommeren…

Fattige thailændere får støtte fra Danmark

Fattige thailændere får støtte fra Danmark

VELGØRENHED: ‘Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ støtter fattige i Thailand, som har brug for en benprotese. Læs her om tankerne bag velgørenhedsprojektet...

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'wine fortsætter som sponsor ved Race to Thailand, og det betyder at deltagerne kan se frem til masser af vin på præmiebordene...

Golfexperten fortsætter som HIO-sponsor

Golfexperten fortsætter som HIO-sponsor

Skulle det lykkes en dygtig spiller at lave HIO ved en af spillerunderne i Race to Thailand, så kan det gyldne slag igen i år udløse golfudstyr for 15.000 kr. efter eget valg...

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...