Terre Blanche får tildelt Michelinstjerne

Publiceret 27-04-2023

Da de nye Michelin-restauranter i starten af marts blev afsløret i Strasbourg, var Le Faventia på det 5-stjernede sydfranske Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort blandt de nye funklende stjerner.

Chefkokken og Executive Chef for resortets fire restauranter, Christophe Schmitt, har siden sin ankomst for to år siden arbejdet bevidst hen mod i højere og højere grad at bruge lokale råvarer, og på den måde være med til at fremhæve og markedsføre hele Cote d’Azur-regionen.  

Golfspillere, der har besøgt Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort kan skrive under på, at dette sted ikke er noget almindeligt golfresort. Det er en oase og en tidslomme, hvor man føler sig beskyttet mod omverdenen, og noget af det som gæsterne kan nyde, er stedets ekstrem høje fokus på at levere gastronomi fra øverste hylde.

 

 

Christophe Schmitt har en fortid på flere Michelin-restauranter, heriblandt Au Crocodile i Strasbourg, Maison Lameloise i Chagny og Restaurant le Diane på Fouquet's Barrière Hotel i Paris.

Le Faventia er under ledelse af chefkokken Christophe Schmitt

Nu videregiver monsieur Schmitt sin erfaring på Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort, hvor restauranterne naturligt nok har fokus på middelhavskøkkenet.

Gæsterne bliver på den 1-stjernede michelin-restaurant Le Faventia præsenteret for en række uovertrufne serveringer, der byder på en æstetisk og sanselig nydelse, hvor hver ret får særlig opmærksomhed, både i præsentationen og i alkymien af smag.

Og hører man til dem med hang til uforglemmelige smagsoplevelser, der afslører de subtile nuancer af ingredienserne og samtidig hylder den provencalske terroir, så er man kommet til det rette sted.  

Middagen kan enten nydes i den indendørs spisestue eller på terrassen, under stjernerne

Gæsten sidder med på første række, og det finder alt sammen finder sted i nogle eksklusive rammer. Fra restaurantens udendørs terrasse er der bl.a. udsigt til de små omkringliggende provencalske landsbyer Callian og Montauroux.

                    

                    

Terre Blanche, der ligger 45 minutter fra Nice, råder over to 18-hullers golfbaner

                    

På stedet findes der også en toetagers luksusspa, der er designet med ideen om at bringe det ydre ind. Spaen har bl.a. en 20 meter lang indendørs pool samt en udendørs vitalitetspool, der er opvarmet til 35 C.

 

 

Alle artikler

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

PORTUGAL: En opgradering og en større millionindsprøjtning i Dom Pedro Hotels & Golf Collection (Vilamoura) skal sikre områdets fortsatte popularitet...

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..