Solkystens skjulte perle

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 26-12-2016

Rio Real Hotel var et af Solkystens første boutique hoteller. Det 4-stjernede hotel åbnede i 2001 og ligger tilbagetrukket fra A7 hovedvejen, der løber neden langs med havet.

Fra det højtliggende område kan man nyde golfferien i Spanien under nogle særdeles afslappende rammer. Rio Real er et sted for livsnydere, der forstår at værdsætte de gode sider i livet.   

På det charmerende hotel er stilen sofistikeret og præget af en vis elegance og eksklusivitet. Stemningen er nærmest sådan lidt zen-agtig, og man får aldrig rigtig oplevelsen af at befinde sig på et hotel. Snarere føler man sig hjemme og godt tilpas. ’A home away from home’.

Værelserne ligger, så der fra terrassen er kig til det spektakulære 11. hul, hvor spillerne fra et højtliggende teested slår ned til en plateau fairway og herfra har et slag ind over en floden for at komme på green i to slag.  

Føler man trang til at komme lidt væk er der blot 2 km. ind til det mondæne Marbella, hvor der findes både butikker, restauranter og et pulserende natteliv.

På Rio Real fejler serviceniveauet bestemt ikke noget. Personalet er venligt og imødekommende og med blot 30 værelser er det svært rigtigt at forsvinde i mængden. Derfor bliver man også hurtigt et kendt ansigt både på hotellet og i restauranten, der ligger i det tilstødende klubhus.

Klubhuset er lige så elegant som hotellet. I baren kan man slå sig ned og få sig en snak med de øvrige gæster eller man kan sidde på terrassen og spise et godt måltid mad samtidig med, at man nyder udsigten ud over golfbanen.

Lige udenfor døren ligger Rio Real golfbanen. Golfbanen fra 1965 er en af Solkystens ældste og mest kendte golfbaner. En ægte Costa del Sol klassiker.

Rio Real-navnet stammer fra floden ved samme navn. Både flod og hovedvejen A7 skærer sig gennem banen. Men hverken det ene eller det andet forringer helhedsindtrykket, for Rio Real byder på så mange gode golfhuller, at man ikke kan andet end føle sig begejstret.

Banen har et særdeles spændende layout. En parkbane, når den er bedst med masser af træer, dog-leg huller og flotte udsigter til havet på de få huller, der ligger på den modsatte side ad vejen.

Både golfbane og hotel tiltrækker mange gengangere, så vil man prøve noget der er lidt anderledes og opleve den unikke stemning på et ægte spansk boutique hotel, så book et ophold på Rio Real.

Kunne du tænke dig at vinde et ophold på Rio Real - 4 nætter med 3 runder golf (Fly, transfer og forplejning indgår ikke i opholdet), så kan du blive den heldige vinder ved at svare på nedenstående spørgeskema. Besvarelsen tager kun 3-5 minutter.

Klik her for at deltage

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...