Solkystens skjulte perle

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 26-12-2016

Rio Real Hotel var et af Solkystens første boutique hoteller. Det 4-stjernede hotel åbnede i 2001 og ligger tilbagetrukket fra A7 hovedvejen, der løber neden langs med havet.

Fra det højtliggende område kan man nyde golfferien i Spanien under nogle særdeles afslappende rammer. Rio Real er et sted for livsnydere, der forstår at værdsætte de gode sider i livet.   

På det charmerende hotel er stilen sofistikeret og præget af en vis elegance og eksklusivitet. Stemningen er nærmest sådan lidt zen-agtig, og man får aldrig rigtig oplevelsen af at befinde sig på et hotel. Snarere føler man sig hjemme og godt tilpas. ’A home away from home’.

Værelserne ligger, så der fra terrassen er kig til det spektakulære 11. hul, hvor spillerne fra et højtliggende teested slår ned til en plateau fairway og herfra har et slag ind over en floden for at komme på green i to slag.  

Føler man trang til at komme lidt væk er der blot 2 km. ind til det mondæne Marbella, hvor der findes både butikker, restauranter og et pulserende natteliv.

På Rio Real fejler serviceniveauet bestemt ikke noget. Personalet er venligt og imødekommende og med blot 30 værelser er det svært rigtigt at forsvinde i mængden. Derfor bliver man også hurtigt et kendt ansigt både på hotellet og i restauranten, der ligger i det tilstødende klubhus.

Klubhuset er lige så elegant som hotellet. I baren kan man slå sig ned og få sig en snak med de øvrige gæster eller man kan sidde på terrassen og spise et godt måltid mad samtidig med, at man nyder udsigten ud over golfbanen.

Lige udenfor døren ligger Rio Real golfbanen. Golfbanen fra 1965 er en af Solkystens ældste og mest kendte golfbaner. En ægte Costa del Sol klassiker.

Rio Real-navnet stammer fra floden ved samme navn. Både flod og hovedvejen A7 skærer sig gennem banen. Men hverken det ene eller det andet forringer helhedsindtrykket, for Rio Real byder på så mange gode golfhuller, at man ikke kan andet end føle sig begejstret.

Banen har et særdeles spændende layout. En parkbane, når den er bedst med masser af træer, dog-leg huller og flotte udsigter til havet på de få huller, der ligger på den modsatte side ad vejen.

Både golfbane og hotel tiltrækker mange gengangere, så vil man prøve noget der er lidt anderledes og opleve den unikke stemning på et ægte spansk boutique hotel, så book et ophold på Rio Real.

Kunne du tænke dig at vinde et ophold på Rio Real - 4 nætter med 3 runder golf (Fly, transfer og forplejning indgår ikke i opholdet), så kan du blive den heldige vinder ved at svare på nedenstående spørgeskema. Besvarelsen tager kun 3-5 minutter.

Klik her for at deltage

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…