Ikoniske Gleneagles atter blandt verdens bedste

(Photo credit: Jacob Sjöman & Dave Cannon) | Publiceret 25-12-2023

Det skotske golfresort Gleneagles har eksisteret siden 1924. Stedet, der er verdensberømt, udstråler storhed og byder gæsterne indenfor til en helt ekstraordinær luksusoplevelse.  

Nu er det ikoniske hotel og globale luksusdestination atter engang fået status som verdens bedste golfresort uden for USA. Det er fjerde år i træk, at Gleneagles kan føre sig frem med den titel.

På Golf World’s globale rangliste ligger Gleneagles nummer 2, kun overgået af Bandon Dunes i Oregon, USA.

Conor O'Leary, der administrerende direktør hos Gleneagles, siger således: "At blive konsekvent anmelderrost som en af verdens førende golf- og livsstilsdestinationer, sammenlignet med et væld af fantastiske og unikke feriedestinationer over hele kloden, er kærkommen ros for den luksusoplevelse, vi tilbyder vores gæster og samtidig er det en vidunderlig anerkendelse for vores dedikerede team."

Gleneagles har været et must-go-destination for rejsende i næsten et århundrede (Foto credit: Jacob Sjöman)

Gleneagles, der ligger i hjertet af Perthshire nordvest for Edinburgh, er den eneste golfdestination i Europa, der har afholdt både Ryder Cup (2014) og Solheim Cup (2019). Resortet har desuden også været benyttet til bl.a. Senior Open presented by Rolex, da der i 2022 blev spillet på The King's Course.

Ser man kun på Storbritannien og Irland er Gleneagles otte år i træk kåret som bedste golfresort.

Gleneagles, der er indbegrebet af naturlig skønhed, råder over tre mesterskabsgolfbaner, der alle er at finde på diverse Top 100-ranglister. The King's og The Queen's banerne er sande klassikere, designet af legendariske James Braid.

The Queen's Golf Course, Gleneagles, Skotland (Foto credit: Dave Cannon)

Begge baner har de seneste år været gennem omfattende renoveringer, som har ført dem tilbage til det oprindelige design, som 'inland links' og ’heathland’ design golfbaner.  

PGA Centenary Course (billedet øverst i artiklen / foto credit: Jacob Sjöman) er designet af Jack Nicklaus. Banen gennemgår i øjeblikket en større opgradering af kunstvandingsanlægget, og vil genåbne for golfspillere i foråret 2024.

Foruden tre i særklasse fantastiske golfbaner byder Gleneagles også på nogle unikke indkvarteringsmuligheder med 5-stjernede værelser, et ultrahøjt serviceniveau og nogle fantastiske restauranter.  

Gleneagles tilbyder desuden sine gæster mere end 50 forskellige aktiviteter, herunder fluefiskeri, falkejagt, cykling, rideoplevelser og bueskydning.

Chris Bertram, der er redaktør for Golf Worlds ’Top 100 World Resorts’, opsummerer: "Gleneagles er en utrolig nummer #2 blandt verdens bedste golfresorts, og stedet tilbyder en vidunderlig allround golfpakke med noget for enhver smag. Alt sammen understøttes det af gæstfrihed samt fritidsaktiviteter, der simpelthen er førsteklasses. Jeg har besøgt Gleneagles ved adskillige lejligheder, og oplevelsen er virkelig enestående."

 

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...