Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Publiceret 26-08-2022

2022-udgaven af Greece Open – presented by Golf Experten kulminerende denne uge på Great Northern, hvor der blev dystet om de to finalepladser på Costa Navarino.

Hverken arrangører eller deltagere kunnet have ønsket sig bedre vejr.

                    

                    

Spilformatet var Four-ball aggregate, og de samlede vindere af landsfinalen ved Greece Open blev Charlotte Munck Højlyng og Niels Højlyng (Furesø Golfklub) med 73 point, mens Malene Friis Wagner og Flemming Friis Wagner (Bokskogens Golfklubb) sluttede på den sidste kvalifikationsplads med 71 point.

På billedet ses de fire finaledeltagere. Malene og Flemming Friis Wagner til venstre og Charlotte Munck Højlyng og Niels Højlyng til højre i billedet. 

I foråret 2023 sendes holdene til Grækenland, hvor Costa Navarino er vært for finalen.

Der blev også spillet i en individuel for de inviterede gæster, og her vandt Frederik Frederiksen (Odense Eventyr Golf, hcp. 0,1) med 37 stableford point. For præstationen modtog Frederik en flot Loch Lomond whisky.

Turneringens Gold Sponsor, Den Græske Stats Turistkontor, var til stede og præsenterede deltagerne og indbudte gæster (presse, rejsebureauer og golf managers) for mulighederne for at komme på en golfferie til Grækenland.   

Og foruden finalepladser og golfudstyr fra Golf Experten, hotelophold på Comfort Hotel Vesterbro, vin fra D’wine samt champagne fra Piper-Heidsieck, så udloddede turneringens Gold Sponsor også seks ferieophold i Grækenland. Vinderne, der blev fundet ved lodtrækning, kan nu se frem til at skulle tilbringe 5 dage i det skønne middelhavsland.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...