Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Publiceret 26-08-2022

2022-udgaven af Greece Open – presented by Golf Experten kulminerende denne uge på Great Northern, hvor der blev dystet om de to finalepladser på Costa Navarino.

Hverken arrangører eller deltagere kunnet have ønsket sig bedre vejr.

                    

                    

Spilformatet var Four-ball aggregate, og de samlede vindere af landsfinalen ved Greece Open blev Charlotte Munck Højlyng og Niels Højlyng (Furesø Golfklub) med 73 point, mens Malene Friis Wagner og Flemming Friis Wagner (Bokskogens Golfklubb) sluttede på den sidste kvalifikationsplads med 71 point.

På billedet ses de fire finaledeltagere. Malene og Flemming Friis Wagner til venstre og Charlotte Munck Højlyng og Niels Højlyng til højre i billedet. 

I foråret 2023 sendes holdene til Grækenland, hvor Costa Navarino er vært for finalen.

Der blev også spillet i en individuel for de inviterede gæster, og her vandt Frederik Frederiksen (Odense Eventyr Golf, hcp. 0,1) med 37 stableford point. For præstationen modtog Frederik en flot Loch Lomond whisky.

Turneringens Gold Sponsor, Den Græske Stats Turistkontor, var til stede og præsenterede deltagerne og indbudte gæster (presse, rejsebureauer og golf managers) for mulighederne for at komme på en golfferie til Grækenland.   

Og foruden finalepladser og golfudstyr fra Golf Experten, hotelophold på Comfort Hotel Vesterbro, vin fra D’wine samt champagne fra Piper-Heidsieck, så udloddede turneringens Gold Sponsor også seks ferieophold i Grækenland. Vinderne, der blev fundet ved lodtrækning, kan nu se frem til at skulle tilbringe 5 dage i det skønne middelhavsland.

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...