Sponsoreret indhold

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

PRESSEMEDDELELSE | Publiceret 25-05-2024

Hvad gør man når man undervejs på golfrunden enten vil have solbrillerne af, for bedre at kunne læse puttelinjen, eller har brug for at læsebrillerne skal frem hver gang scorekortet skal udfyldes?

En OPTIHOOK er løsningen.

Golfrutinerne er blevet lettere med det smarte tilbehør fra OPTIHOOK. Solbrillerne kan enten sættes op i Optihook kasketten, eller hænges på en Optihook Ready, der sidder fast på golfbag ’en, så brillerne er nemme at tage på og af, og bliver siddende uden risiko for at blive tabt.

Og når runden er slut, og brillerne skal med på terrassen, er det enkelt og ligetil at fortsætte med Optihook’en. Man kan også vælge, at kombinere det med en funky, design Optihook brillesnor i bæredygtige materialer, så man bærer sine briller med stil og et statement, og stadig har styr på brillerne, når der er mest brug for dem.

’Vores mission er at gøre det nemt for folk at tage deres sol-/sportsbriller eller læsebriller med sig, for at gøre hverdagen nem og for at kunne performe sit bedste på golfbanen. Med OPTIHOOK bliver brillegamet løftet til et helt nyt niveau’, når der er behov for at tage brillerne af og på mange gange i løbet af golfrunden’, fortæller René Qvist, der er chefdesigneren bag det danske design.

Nytænkning og perfekt løsning for golfspillere
OPTIHOOK er blevet kaldt for den perfekte holdeplads til brillerne. I golfsammenhæng er der tale om nytænkning.

For hvor placerer man solbrillen, når solen pludselig forsvinder og man står på teestedet, klar til at sende sit drive afsted? Det gør man i kasketten eller i håret. Men sidder brillen så ordentlig fast? Måske eller måske ikke. Men bruger man kasketten fra OPTIHOOK er man sikker på, at brillen bliver siddende. Også når der drives fra tee, og den fulde rotation i kroppen udløser masser af kraft og bevægelse. I disse situationer bliver brillen med garanti siddende, hvor den skal.

Vidste du at: Optihook genbruger 1 plastikflaske for hver FLASH-model der produceres?

OPTIHOOK er også en smart løsning for alle de golfspillere, der bruger læsebriller. Britt Damkjær er medstifter af OPTIHOOK, og selv tidligere golfspiller. Hun kender til problematikken med at tage læsebrillerne ud af bag’en, på hvert eneste hul, når scorekortet skal føres. Det er bare møgbesværligt.

Med en Optihook Ready, der sidder fast på golfbag ’en, er problemet løst. Den smarte gadget sørger for, at brillen bekvemt og hurtigt kan tages på og af, og på den måde bliver det den lille ting, der gør den store forskel, lyder det fra Britt Damkjær.

FAKTA:
Det innovative, funktionelle design i nordisk stil er produceret i Danmark med fokus på form og struktur, der er skånsomt mod brillestellet, og som sikrer, at brillerne forbliver siddende sikkert på plads.

Produkterne kommer i bæredygtige materialer af genbrugsplast (rPET), flot indfarvet kork, vegansk eller ægte læder – så OPTIHOOK produkter efterlader et mindre CO2 aftryk og giver en unik mulighed for på en smart måde at tage et skridt i en mere miljørigtig retning, mens man går en golfrunde.

 

 

 

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...