Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Publiceret 06-06-2024

I Umbrien ligger en af Italiens bedste golfbaner.

Antognolla Golf blev oprindeligt anlagt tilbage i 1998, men blev totalrenoveret i 2018. Ved den seneste brugerundersøgelse har golfspillere, knyttet til brugerplatformen Leading Courses, kåret Antognolla Resort and Residences til en af Italiens bedste 18-hullers golfbaner.

Blandt brugerne var der stor enighed (score på 8,8 ud af 10) om, at standarden og vedligeholdelsen af banen er helt i top.

Golfbanen udmærker sig bl.a. ved at have smukke fairways, der fejer gennem landskabet

Samtidig er banen blevet ratet som ‘Outstanding’ af Golfer’s Choice 2024, ligesom den er at finde blandt Europas 100 bedste golfbaner.

Golfbanen er en del af Antognolla Resort and Residences, der ligger i Umbrien, godt 20 km nord for Perugia.

 

 

Regionen, der grænser op til Toscana, bliver kaldt for Italiens grønne hjerte. Umbrien er nemlig kendt for den naturlige skønhed og den ægte italienske charme. Det smukke bølgende og bjergrige landskab er noget af det, der møder de besøgende, og samtidig er området et af Italiens førende vinregioner.

Golfbanen i Antognolla Resort and Residences er designet af Robert Trent Jones Jr. og regnes for at være blandt de bedst vedligeholdte golfbaner i støvlelandet.

Resortet, der i dag består af en 18-hullers golfbane samt klubhus med tilhørende spa og restaurant, har store visioner, der strækker sig ud over golfdelen og som skal gøre Antognolla Resort and Residences til en af ​​Italiens førende destinationer for rejsende med hang til luksusoplevelser.

Med udgangspunkt i den oprindelige historiske arkitektur er man i dag i færd med at indrette hotel og ferieboliger i Castello di Antognolla, der er en historisk ejendom fra det 12. århundrede.

Når hotel og ferieboliger står færdige vil det afspejle historien, stilen og skønheden på dette enestående sted. Sådan lyder det fra Antognolla Resort and Residences.

Resortet har indgået en aftale med hotelbrandet Six Senses Hotels Resorts Spas, der skal være med til at drive stedet og give de besøgende en ekstraordinær gæsteoplevelse.

César Burguière, der er direktør for golf hos Antognolla, udtaler, at Antognolla er på en speciel rejse, og at man kun har set begyndelsen på det, som skal styrke resortets status som en af Italiens førende golfdestinationer.

Borgen og middelalderlandsbyen vil danne rammen om et unikt hotelprojekt

César Burguière peger også på, at man i Italien ser en hurtig vækst indenfor golfverdenen, og at Antognolla Resort and Residences er med helt fremme i udviklingen.  

Antognolla Golf, der bliver kaldt for en endnu delvis uopdaget italiensk perle, er to gange tidligere blevet kåret som "Italiens bedste golfbane" ved World Golf Awards i 2020 og 2022.

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...