Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Gran Canaria

Gran Canaria har i mange år været en populær vinterdestination. Med et subtropisk klima og et mildt og solrigt klima året rundt er Gran Canaria samtidig også den perfekte golfdestination (se VIDEO i billedgalleriet ovenfor).

På den sydlige del af øen er der flest solskinsdage, og temperaturen er derfor også noget højere end mod nord. Det er også mod syd at man finder de klassiske ferieområder omkring Playa del Inglés, Maspalomas og Puerto Rico, hvor turisterne boltrer sig på de finkornede lavvandede sandstrande.

Et godt sted for børnefamilier er den populære ferieby Maspalomas. Her bor man bl.a. tæt ved det store badeland, Aqua Sur, og samtidig er der ikke langt til flere af øens bedste golfbaner.

Vil man bo mere eksklusivt, så skal man prøve at finde et hotel ved Melonares, der er Gran Canarias mest elegante ferieby.

Endelig er der Las Palmas med den populære strandpromenade og det hektiske natteliv med natklubber og barer. Men Las Palmas har mere at byde på, så husk også at besøge Vegueta, der er den ældste bydel i Las Palmas. Her kan man opleve lidt af det oprindelige Gran Canaria med hyggelige, smalle gader og en venlig lokalbefolkning.

På Gran Canaria findes der 8 golfbaner, 4 på den sydlige del af øen og 4 på den nordlige del. Det er også på Gran Canaria, at man finder Spaniens ældste golfbane, Real Club de Golf de Las Palmas, der ligger oppe mod nord lige ved Bandama Golf Hotel.

Andre gode baner er Anfi Tauro, Lopesan Meloneras Golf og Salobre Golf. Ud over golf byder øen også på mange andre sportsaktiviteter. Både cykling og vandsportsaktiviteter er populære alternativer til en dag på golfbanen.

Og for solskinsdyrkere, som blot vil slappe af på stranden og nyde det dejlige klima er Gran Canaria også lidt af et paradis. På mange måder er Gran Canaria derfor et oplagt sted at tage på golfferie også selvom det ikke skulle være hele familien, der spillede golf.

Rejsetip: Besøg den lille fiskerby Puerto Mogán. I byen er bilkørsel ikke tilladt, og man kan derfor tydeligt fornemme roen, når man går rundt i de smalle gader eller slår sig ned i den lille fiskerihavn for at nyde udsigten ud over havet. Benyt chancen til at spise et godt måltid mad. På restauranterne langs med strandpromenaden serveres dagens friske fangst, som kommer direkte fra de små fiskebåde.

Læs mere om Gran Canaria her

Artikler