Anfi Tauro Golf

Gran Canaria, Spanien

Pris Pris Pris Prisklasse

Anfi Tauro Golf (2006) hører til blandt de flotteste og mest velholdte golfbaner på Gran Canaria. Designet er unikt og standarden helt i top.

Rundt på banen, der er designet i et innovativt og udpræget Arizona-style design, findes der en perlerække af golfhuller, som brænder sig fast i bevidstheden og som man kan huske lang tid efter at golfferien er slut.

Banen, der ligger i Tauro-dalen lidt vest for Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria, kan spilles fra en række forskellige, ofte højtliggende, teesteder, som gør den spilbar for golfspillere på alle niveauer.

Runden byder på en stor variation af huller, men fælles for alle huller er den smukke natur med træer, blomster, vandløb og de omkringliggende bjerge og det rå vulkanlandskab.

Banen har flere signaturhuller. Et af dem er så afgjort 8. hul, hvor man for at få plads til greenen måtte sprænge store dele af en kæmpemæssig klippeblok i luften. I dag ligger greenen så med klippevæggen som baggrundskulisse og er et rigtig flot golfhul.

Et andet af banens signaturhuller er 13. hul. Her er der tale om et golfhul, hvor man har fundet en placering, som man ikke ville tro var muligt. Når man spiller 10, 11 og 12. hul går man og kigger op ad den stejle klippevæg. Langt oppe på bjergsiden ses indimellem nogle små prikker, der bevæger sig og man tænker umiddelbart, at det må være nogle som er ude for at hike.

Men det viser sig at være 13. hul, et par 3-hul, som er placeret højt hævet over den resterende del af banen. Hullet må så afgjort kandidere til Gran Canarias mest spektakulære golfhul.  

Til Anfi Tauro Golf hører også en flot og udfordrende par 3-bane. 

Anfi Tauro Golf må siges at være en ’must-play’ bane, når man er på en golfrejse til Gran Canaria. Banen er så speciel og unik, at den skiller sig ud fra de øvrige baner. Den er både sjov og underholdende at spille, og selvom greenfee prisen ligger i den dyre ende med omkring 800-900 kr. for en runde, så får banen den varmeste anbefaling og 5 ud af 5 golfbolde fra GolfersGlobe.

 • Handicap Handicap:
  Herre: 28 - Damer: 36
  HCP 28 / 36
 • Antal huller Antal huller 18
 • Afstand til Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort Afstand til Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort 7,4 km
 • Driving Range Driving Range Ja
 • Putting Green Putting Green Ja
 • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Banetype Banetype Ørken / sand
 • Pro shop Pro shop Ja