L'Olive leverer overvældende gastronomi

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 13-01-2017

La Reserva de Sotogrande er en af Sydspaniens mest eksklusive golfbaner. Banen er fantastisk og klubhuset en sand fryd for øjet.

Det skyldes ikke mindst en nylig foretaget renovering (genåbnet januar 2016), som har løftet det smukke klubhus til nye højder. I dag er klubhuset på toppen af bakken en arkitektonisk perle.

Selvom man ikke kommer for at spille golf, så er klubhusrestauranten åben for gæster udefra. Og det skal man benytte sig af. For på L’Olive Restaurant spises der godt.

Restauranten, der både er åben til frokost og til middag, er således et oplagt stoppested, hvis man en dag har besøgt Gibraltar og leder efter et hyggeligt sted at spise et godt måltid mad.

Selvom man spiser særdeles godt på L’Olive, så er der ikke noget højtideligt over stedet. Tværtimod er stemningen afslappet og uformel. Det skulle man måske ikke forvente af et sted så prestigefyldt som La Reserva de Sotogrande, men gæsterne sidder og hygger sig både indenfor og udenfor på den flotte terrasse, hvorfra man har udsigt til golfbanen.

I køkkenet regerer franskmanden Olivier Claude de Paepe, som bl.a. har en fortid på det 5-stjernede Hotel Beauvallon at St-Maxime i Côte d’Azur. Sammen med chefkokken Christina Gutierrez Bergue kreere de store spiseoplevelser fra bl.a. det andalusiske køkken.

Det betyder retter med tun, hummer og andre friske fiskevarianter, der sammen med lokale grøntsager kommer en tur på grillen til aftenens middag.

Indenfor i restauranten flokkes gæsterne om den 12 meter lange bar, hvor der både serveres vin og drinks inden middagen. Det er både cool, afslappet og fornøjeligt og en kærkommen chance for at opleve den internationale stemning, som iblandet spansk kultur gør Sotogrande til noget ganske særligt.

Skulle man efter besøget på L’Olive blive fristet til at vende tilbage til La Reserva de Sotogrande, så er der god grund til det.

For lige udenfor restaurantens dør ligger som sagt den mest vidunderlige 18-hullers golfbane, designet af Cabell B. Robinson og kendt blandt feinschmeckere som lidt af et mesterværk.

Fra golfbanen er der ikke langt til det kendte Hotel Almenara.

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…