L'Olive leverer overvældende gastronomi

Costa del Sol, Spanien | Publiceret 13-01-2017

La Reserva de Sotogrande er en af Sydspaniens mest eksklusive golfbaner. Banen er fantastisk og klubhuset en sand fryd for øjet.

Det skyldes ikke mindst en nylig foretaget renovering (genåbnet januar 2016), som har løftet det smukke klubhus til nye højder. I dag er klubhuset på toppen af bakken en arkitektonisk perle.

Selvom man ikke kommer for at spille golf, så er klubhusrestauranten åben for gæster udefra. Og det skal man benytte sig af. For på L’Olive Restaurant spises der godt.

Restauranten, der både er åben til frokost og til middag, er således et oplagt stoppested, hvis man en dag har besøgt Gibraltar og leder efter et hyggeligt sted at spise et godt måltid mad.

Selvom man spiser særdeles godt på L’Olive, så er der ikke noget højtideligt over stedet. Tværtimod er stemningen afslappet og uformel. Det skulle man måske ikke forvente af et sted så prestigefyldt som La Reserva de Sotogrande, men gæsterne sidder og hygger sig både indenfor og udenfor på den flotte terrasse, hvorfra man har udsigt til golfbanen.

I køkkenet regerer franskmanden Olivier Claude de Paepe, som bl.a. har en fortid på det 5-stjernede Hotel Beauvallon at St-Maxime i Côte d’Azur. Sammen med chefkokken Christina Gutierrez Bergue kreere de store spiseoplevelser fra bl.a. det andalusiske køkken.

Det betyder retter med tun, hummer og andre friske fiskevarianter, der sammen med lokale grøntsager kommer en tur på grillen til aftenens middag.

Indenfor i restauranten flokkes gæsterne om den 12 meter lange bar, hvor der både serveres vin og drinks inden middagen. Det er både cool, afslappet og fornøjeligt og en kærkommen chance for at opleve den internationale stemning, som iblandet spansk kultur gør Sotogrande til noget ganske særligt.

Skulle man efter besøget på L’Olive blive fristet til at vende tilbage til La Reserva de Sotogrande, så er der god grund til det.

For lige udenfor restaurantens dør ligger som sagt den mest vidunderlige 18-hullers golfbane, designet af Cabell B. Robinson og kendt blandt feinschmeckere som lidt af et mesterværk.

Fra golfbanen er der ikke langt til det kendte Hotel Almenara.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...