Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 06-11-2023

Tre golfbaner i De Forenede Arabiske Emirater har netop opnået flotte kåringer ved den årlige World Golf Awards.

De tre baner det drejer sig om er Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club, der alle drives af Viya Golf.

Yas Links, der hører til blandt verdens 50 bedste golfbaner, er juvelen hos Viya Golf. Ved den nylige World Golf Awards blev Yas Links kåret som ’Bedste golfbane i UAE’.

Yas Links

Yas Links er således et topklasseanlæg, hvilket også understreges af, at der igen i 2024 spilles en turnering på DP World Tour. Det sker, når terminen viser, at det er tid til at afvikle Abu Dhabi Championship, der samtidig også er en Rolex Series turnering.

Næste bane til at modtage hæder var Yas Acres Golf and Country Club, der åbnede i slutningen af 2022 og som til trods for, at der kun er tale om en 9-hullers golfbane blev kåret som 'UAE's Best New Golf Course'.  

Det flotte åbningshul på Yas Acres Golf and Country Club

Den Fry/Straka-designet golfbane ligger i hjertet af Yas Acres-området, og med aftenbelysning er den flot designede golfbane mulig at spille efter mørkets frembrud. Golfbanen ligger ikke langt fra Yas Marina Circuit, hvor der hvert år køres Formel 1.

Endelig var der ved World Golf Awards prisuddelingen også plads på podiet til Saadiyat Beach Golf Club, (Billede øverst i artiklen) der løb med titlen som 'Abu Dhabi’s bedste golfbane'.

18. green i Saadiyat Beach Golf Club

Golfbanen har et fremragende layout, og samtidig har Saadiyat Beach Golf Club igennem en årrække været førende i regionen med deres programmer for bæredygtighed og miljø- og naturbeskyttelse. Bl.a. findes der på og omkring golfbanen over 160 forskellige fuglearter, store flokke af bjerggazeller og en vild flora, der skaber en smuk ramme omkring golfbanen.

Fakta: Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club drives af Viya Golf, en virksomhed, der hører ind under Dubai Golf, som ejer og driver Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates, Dubai Creek Golf and Yacht Club og Topgolf Dubai, i Dubai.

 

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…