Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 06-11-2023

Tre golfbaner i De Forenede Arabiske Emirater har netop opnået flotte kåringer ved den årlige World Golf Awards.

De tre baner det drejer sig om er Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club, der alle drives af Viya Golf.

Yas Links, der hører til blandt verdens 50 bedste golfbaner, er juvelen hos Viya Golf. Ved den nylige World Golf Awards blev Yas Links kåret som ’Bedste golfbane i UAE’.

Yas Links

Yas Links er således et topklasseanlæg, hvilket også understreges af, at der igen i 2024 spilles en turnering på DP World Tour. Det sker, når terminen viser, at det er tid til at afvikle Abu Dhabi Championship, der samtidig også er en Rolex Series turnering.

Næste bane til at modtage hæder var Yas Acres Golf and Country Club, der åbnede i slutningen af 2022 og som til trods for, at der kun er tale om en 9-hullers golfbane blev kåret som 'UAE's Best New Golf Course'.  

Det flotte åbningshul på Yas Acres Golf and Country Club

Den Fry/Straka-designet golfbane ligger i hjertet af Yas Acres-området, og med aftenbelysning er den flot designede golfbane mulig at spille efter mørkets frembrud. Golfbanen ligger ikke langt fra Yas Marina Circuit, hvor der hvert år køres Formel 1.

Endelig var der ved World Golf Awards prisuddelingen også plads på podiet til Saadiyat Beach Golf Club, (Billede øverst i artiklen) der løb med titlen som 'Abu Dhabi’s bedste golfbane'.

18. green i Saadiyat Beach Golf Club

Golfbanen har et fremragende layout, og samtidig har Saadiyat Beach Golf Club igennem en årrække været førende i regionen med deres programmer for bæredygtighed og miljø- og naturbeskyttelse. Bl.a. findes der på og omkring golfbanen over 160 forskellige fuglearter, store flokke af bjerggazeller og en vild flora, der skaber en smuk ramme omkring golfbanen.

Fakta: Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club drives af Viya Golf, en virksomhed, der hører ind under Dubai Golf, som ejer og driver Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates, Dubai Creek Golf and Yacht Club og Topgolf Dubai, i Dubai.

 

Alle artikler

Nu åbner La Réserve Golf Links

Nu åbner La Réserve Golf Links

MAURITIUS: Med åbningen af La Réserve Golf Links har det tropiske ø-paradis fået endnu en golfbane i verdensklasse. Golfbanen er en del af Heritage Resorts...

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Costa Brava er kendt for sine mange flotte golfbaner og rige (vin)kultur. Regionen i nordøst er for længst gået hen og blevet et af Spaniens mest spændende golfrejsemål...

Sponsoreret Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

AJMAN: Al Zorah Golf Club er gået sammen med det super eksklusive The Oberoi Beach Resort og har lavet en 'Stay-and-Play' golfpakke, der henvender sig til golfspillere, der vil prøve noget ekstraordinært...

Suveræne vindere af Race to Thailand

Suveræne vindere af Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Finalenrejsen til Thailand blev en fantastisk oplevelse for alle deltagerne. Makkerparret Jan Kronborg g Henrik Johnson blev suveræne vindere af RTT 2023.

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

De tre Abu Dhabi golfbaner Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club løb med masser af hæder ved årets World Golf Awards 2023...

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

RACE TO THAILAND: Hen over sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., da deltagerne ved RTT tilmeldte sig de løbende HIO-konkurrencer. Pengene sendes nu til Thailand...