Er det her årets flotteste flyover video?

North Island, New Zealand, New Zealand | Publiceret 09-08-2018

De to store internationale golfmedier har for vane at offentliggøre Top-20, Top-50 og sågar Top-100 lister over golfbaner i diverse lande.

Redaktionen bekendt er det endnu ikke blevet en trend at lave ranglister over de bedste golfbane videoer, men skulle GolfersGlobe komme med deres bud på en sådan liste ville videon fra Tara Iti Golf Club på New Zealand helt sikkert være en af kandidaterne til at toppe listen.

Det er det amerikanske golfmagasin Golf Digest’s redaktør Thomas L. Friedman, der har lavet en fantastisk flot flyover fra golfbanen, som efter at være åbnet i 2015 allerede er rangeret på en 6. plads på magasinets ’World’s 100 Greatest Golf Courses’.

Selvom New Zealand ligger på den anden side af jordkloden, så vil det med garanti kunne sætte gang i rejsedrømmene, når man ser, hvilket vidunderligt golfanlæg der er tale om.

Banen, der ligger på nordøen af New Zealand, ejes af en amerikansk multimillionær og er designet af amerikaneren Tom Doak, der også har tegnet mesterværker som Barnbougle Dunes på Tasmanien og en anden newzealandsk bane, Cape Kidnappers, der også er kendt for at være blandt verdens bedste.

Man skal dog ikke gøre sig mange forhåbninger om at spille netop denne golfbane, da den kun er åben for medlemmer og deres gæster. Og dog – man kan faktisk skrive til klubben og anmode om et besøg, og klubben vil så tage stilling til om det kan lade sig gøre eller ej. Man skal dog være klar over, at der udelukkende kan blive tale om én runde golf og at chancerne forøges, hvis man vælger at tilbringe et par nætter i en af klubbens luksuriøse cottage.

Men under alle omstændigheder er det spændende at se, hvordan en golfbane kan tage sig ud, når de økonomiske rammer og landskabet er til stede. Så se med i videoen øverst på siden.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...