Er det her årets flotteste flyover video?

South Island, New Zealand, New Zealand | Publiceret 09-08-2018

De to store internationale golfmedier har for vane at offentliggøre Top-20, Top-50 og sågar Top-100 lister over golfbaner i diverse lande.

Redaktionen bekendt er det endnu ikke blevet en trend at lave ranglister over de bedste golfbane videoer, men skulle GolfersGlobe komme med deres bud på en sådan liste ville videon fra Tara Iti Golf Club på New Zealand helt sikkert være en af kandidaterne til at toppe listen.

Det er det amerikanske golfmagasin Golf Digest’s redaktør Thomas L. Friedman, der har lavet en fantastisk flot flyover fra golfbanen, som efter at være åbnet i 2015 allerede er rangeret på en 6. plads på magasinets ’World’s 100 Greatest Golf Courses’.

Selvom New Zealand ligger på den anden side af jordkloden, så vil det med garanti kunne sætte gang i rejsedrømmene, når man ser, hvilket vidunderligt golfanlæg der er tale om.

Banen, der ligger på nordøen af New Zealand, ejes af en amerikansk multimillionær og er designet af amerikaneren Tom Doak, der også har tegnet mesterværker som Barnbougle Dunes på Tasmanien og en anden newzealandsk bane, Cape Kidnappers, der også er kendt for at være blandt verdens bedste.

Man skal dog ikke gøre sig mange forhåbninger om at spille netop denne golfbane, da den kun er åben for medlemmer og deres gæster. Og dog – man kan faktisk skrive til klubben og anmode om et besøg, og klubben vil så tage stilling til om det kan lade sig gøre eller ej. Man skal dog være klar over, at der udelukkende kan blive tale om én runde golf og at chancerne forøges, hvis man vælger at tilbringe et par nætter i en af klubbens luksuriøse cottage.

Men under alle omstændigheder er det spændende at se, hvordan en golfbane kan tage sig ud, når de økonomiske rammer og landskabet er til stede. Så se med i videoen øverst på siden.

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…