Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Cape Town området

Cape Town regnes blandt verdens smukkeste byer. Byen har en fantastisk beliggenhed og rundt om Kapstaden finder man smuk natur, hvide sandstrande, som Camps Bay og Clifton, og flotte golfbaner, som Milnerton Golf Club, Metropolitan Golf Club og Rondebosch Golf Club, hvor man bevæger sig rundt med udsigten til det imponerende Taffelbjerg.

Det som engang blot var en handelsstation for søfarende på vej til Østen er i dag en af verdens mest spændende og pulserende storbyer. Cape Town kaldes for Afrikas New York og som rejsende bliver man mødt af en fascinerende blanding af kulturer, folkeslag og religioner.

I baglandet ligger vinlandet med Stellenbosch og de mange spændende muligheder for at besøge vingårde og kører man mod syd rammer man hurtigt den berømte Garden Route.

I selve Cape Town kan man spise sig gennem et væld af delikatesser. Cape Town er faktisk kendt for sin mad- og gourmetscene, der lokker med nogle fremragende spiseoplevelser.

Shopping står som oftest også på programmet for turister, der besøger Cape Town og et godt sted at starte er på Long Street, hvor man finder mange modebutikker og butikker, der sælger brugskunst og antikviteter.

På havnefronten (The Victoria and Alfred Waterfront) flokkes turisterne. Det er byens turistmagnet, og her man finder både barer, restauranter, jazzcafeer og butikker, mens flere hoteller frister med nogle rigtige gode indkvarteringsmuligheder.

Er man historisk interesseret, så bør man tage på udflugt til fængselsøen Robben Island, som dækker over et mørkt kapitel i Sydafrikas historie. Øen har været brugt som fængselsø siden 1525, og det var her, at Nelson Mandela, fange nummer 466, sad fængslet i 18 år. Der arrangeres ture ud til øen, som er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

Endelig så er Kap Det Gode Håb en oplevelse værd. Det er ved Kap Det Gode Håb, at Atlanterhavet og Det Indiske Ocean slår mod hver sin bred på en smal landtange.

Et ophold i Cape Town kan nemt kombineres med ophold i vinlandet (Stellenbosch) eller en tur gennem Garden Route til George og Fancourt.

Læs mere om Cape Town området her

Artikler