Lanzerac Hotel & Spa

Cape Town området, Sydafrika

Lanzerac Hotel & Spa’s historie går helt tilbage til 1692. Det imponerende hotel ligger ved Jonkershoek Valley kun få minutters kørsel fra Stellenbosch.

Lanzerac Hotel & Spa er et hotel med udstrakt gæsteservice og et hotel, hvor man fornemmer den helt særlige stemning, som følger med på et sted, som har eksisteret i mere end 300 år.

Det 5-stjernede hotel byder på et luksuriøst ophold, og stedet oser langt væk af god stil. De historiske bygninger er opført i den klassiske Cape Dutch arkitektur, og hotellet er indbegrebet af, hvad man på disse kanter kalder for ‘old-world charm’.

Lanzerac Hotel & Spa, der er et af Sydafrikas mest prestigefyldte og eftertragtede hoteller, består af 48 en-suite værelser, hvoraf de fleste har udgang til en patio (gårdrum). Herfra har gæsterne udsigt til den omkringliggende have, vinmarkerne eller bjergene.

Lanzerac Hotel & Spa har tilmed egne vinmarker og egen vinproduktion, så tilbage på hotellet efter en runde golf er man aldrig længere væk end en armslængde fra et godt glas vin. Der findes sågar ’tasting-room’ i vinkælderen, og ellers kan gæsterne sidde på verandaen og nyde udsigten til vinmarkerne på bjergskråningerne og nede i dalen.

På hotellet findes tre restauranter af forskellig karakter samt en lounge, hvor man kan få sig et glas champagne, smage på den lokale vin eller måske snuppe sig en godnat cognac og en cigar.

Hotellets Taphuis Bar byder på original indretning og rummer al den historie, som man kan forestille sig. Det er et skønt sted at sidde og slappe af og slappe af kan gæsterne også gøre ved en af hotellets i alt 3 poolområder eller i spa’en, hvor der både findes indendørs pool, sauna og dampbad.  

Lanzerac Hotel & Spa ligger tæt på selve Stellenbosch, der byder på et væld af attraktioner og spændende aktiviteter. Her findes både museer og gallerier og der er rig mulighed for at gøre nogle spændende indkøb i byens butikker og antikvitetsforretninger.

Restauranter finder man også i stort antal. Området er kendt for både sin gastronomi og sine vine, og Stellenbosch er centrum for megen af den aktivitet.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 48
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Stellenbosch Golf Club Afstand til Stellenbosch Golf Club 4,4 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Ja
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja