The Gleneagles Hotel

Perthshire, Skotland

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

The Gleneagles Hotel er som et fransk slot, der er smukt beliggende midt i den fantastisk skotske natur.

Hotellet, hvis historie går tilbage til 1924, har altid været et af den slags hoteller, som har tiltrukket et særligt publikum, der har søgt roen og freden og som har sat pris på kombinationen af smuk natur og luksuriøs indkvartering. Stilen er gennemført eksklusiv og fra begyndelsen blev hotellet kaldt for verdens 8. vidunder.

The Gleneagles Hotel blev oprindeligt bygget af Caledonian jernbaneselskabet, og med jernbanestationen beliggende blot nogle få minutters gang fra hotellet havde gæsterne let adgang til ’en ferie på landet’.

Gleneagles blev hurtigt et stop på årets forlystelses- og underholdningsrute, som bl.a. også omfattede ’the London season’, sejlads og yachting ved Cowes, polo i Deauville og altså jagt og golf på Gleneagles.

The Gleneagles Hotel består af 232 værelser, inklusive 26 suiter. Alle værelser er individuelt indrettet i enten en klassisk eller mere moderne stil.

Med 4 restauranter er der rig mulighed for at lade sig forkæle af de mange kokke, som sørger for at give gæsterne unikke øjeblikke og store spiseoplevelser. Størst bliver det naturligvis, hvis man bestiller bord på den 2-stjernede Michelin restaurant, Andrew Fairlie. Her udbydes et klassisk fransk køkken med et twist af lokale skotske fortræffeligheder og som gæst får man lov til at sidde med på første række til en aften med subtile, raffinerede og svimlende serveringer. 

På hotellets ejendom finder man også tre golfbaner, PGA Centenary Course (1993), The King's Course (1919) og The Queen's Course (1919), hvor førstnævnte lagde fairways til Ryder Cup i 2014. The Gleneagles golf er blandt verdens mest kendte golfanlæg. 

Foruden golf er der også mulighed for fiskeri og jagt ligesom man kan lade sig underholde med en introduktion til falkejagt og på tætteste hold opleve de fascinerende fugle i aktion i den ældgamle sport.

Til hotellet hører der desuden en spa-afdeling, to indendørs swimmingpools og et helt nyt indendørs tenniscenter.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 232
  • Bo ved banen Bo ved banen Ja
  • Afstand til The Gleneagles Afstand til The Gleneagles 733 meter
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Ja
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 64 km
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja