Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en sydende metropol og en by med masser af oplevelser. I centrum af det hele finder man byens vartegn, Petronas Twintower og rundt om ligger byens hypermoderne finansdistrikt med tårnhøje kontorbygninger og eksklusive shoppingcentre. Der bygges overalt og indimellem højhus på højhus ligger små parker, grønne åndehuller, som skaber kontrast til den ekspanderende byudvikling.

Ude i periferien, væk fra de glasbeklædte kontorbygninger, ligger den oprindelige KL, og det er her at man finder det lokale islæt.

Kuala Lumpur er et miks af forskellige religioner og kulturer. Den malaysiske hovedstad er ikke så stor som eksempelvis Bangkok. Det skønnes, at der bor omkring 1,5 mio. mennesker i KL, og indbyggerne kommer bl.a. fra Kina, Indien, Thailand og Bangladesh.

Selvom Malaysia overvejende er et muslimsk land, så findes der i Kuala Lumpur masser af muligheder for at gå ud. Flere af byens førende hoteller har barer på øverste etage. En af de mere kendte er Luna Bar på toppen af det fashionable Pacific Region Hotel, hvor en stor udendørs pool er med til at sætte sit præg på aftenen. Og holder man sig til gadeplan så findes der enkelte gader med mange barer og et livligt natteliv. 

Vil man kombinere golfrejsen til Malaysia/Kuala Lumpur med lidt sightseeing, så kan det anbefales at tage en tur op i Petronas Twintower, besøge byens Chinatown (det var oprindeligt kinesere der grundlagde Kuala Lumpur) eller besøge Kuala Lumpurs undergrundsverden, KLCC Aquaria, hvor man kommer helt tæt på tigerhajer, rokker og kæmpeskildpadder, når man passerer gennem den 70 meter lange undervandstunnel. Byens akvarium regnes for at være blandt de flotteste i Asien.

Rundt om Kuala Lumpur og i Selangor ligger der godt og vel 20 golfbaner, hvoraf de fleste kan nås indenfor en halv times kørsel.

Dermed er Kuala Lumpur en oplagt destination for en golfrejse til Asien og et spændende og anderledes alternativ til eksempelvis Thailand/Bangkok.

Læs mere om Kuala Lumpur her

Artikler