• Helsinki (Syd), Finland

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Helsinki (Syd)

Nævnte man Helsinki i sammenhæng med andre europæiske storbyer var det for få år siden ikke noget, som fik mange til at løfte på øjenbrynet.

Men tiden har arbejdet for den finske hovedstad, som i dag rangeres på fuld højde med de øvrige nordiske hovedstæder, København, Oslo, Stockholm og Reykjavík.

I dag rejser foodies til Helsinki for at opleve den innovative gourmetscene og suge til sig af byens dynamiske puls. De bedste restauranter kan prale af op til flere Michelin stjerner, og bølgen med det nye nordiske køkken er for længst nået til den finske hovedstad.

I Helsinki kan man både opleve spændende museer, tjekke de seneste design trends og hygge sig på byens mange cafeer og barer.

Samtidig ligger Helsinki ud mod havet og på en god sommerdag kan man sågar springe en tur i bølgen blå eller sejle ud til en af de næsten 300 småøer, der ligger uden for kysten.

Og så er der selvfølgelig golfbanerne, som jo er årsagen til at man er i Finland. Tæt på byen ligger Helsinki Golf Club, Tapiola Golf og Sarfvik golf Club. Og lidt længere væk baner som Kytäjä Golf og Kullo Golf Club, der begge kan nås på en dagstur.

Der er over en bred kam tale om nogle rigtige flotte golfbaner. Ofte med en skøn beliggenhed og så er mange af banerne ikke overrendt, hvilket bestemt tæller som et plus. Det gør nemlig naturoplevelsen endnu større.

Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste golfbaner og hoteller, så du kan lade dig inspirere og nemt kan planlægge en golfferie til Finland.

Artikler