Royal Birkdale Golf Club

Nordvest, England (Photo Credit - Royal Birkdale Golf Club)

Pris Pris Pris Prisklasse

Royal Birkdale (1889) på Englands nordvestkyst er kåret som Englands bedste golfbane. I 1951 gav den britiske konge klubben lov til at benytte ’Royal’, som siden dengang har været kendt som Royal Birkdale Golf Club.

Med til historien om Royal Birkdale hører også, at man allerede fra starten gav kvinder lov til at spille på banen, hvilket medførte, at der i 1909 blev afholdt Ladies' British Open Match Play Championship på banen.

Siden dengang har Royal Birkdale lagt fairways til mange store begivenheder, blandt dem både Walker Cup, British Seniors Open, the Amateur Championship, Ryder Cup, Ricoh Women' British Open, ligesom der hele 9 gange har der været spillet The Open på denne vidunderlige linksbane.

Der er igennem årene foretaget store investeringer i at vedligeholde og forbedre dette pragteksemplar af en linksbane, hvilket har medført at Royal Birkdale i dag er et klasseanlæg, som golfspillere i hele verden drømmer om at komme til at spille.

Fairways snor sig mellem klitterne og vinden er som oftest en afgørende faktor. Booker man et tee tid på Royal Birkdale vil man komme til at gå i fodsporene på nogle af golfhistoriens største personligheder som Peter Thomson, Arnold Palmer, Lee Trevino og Tom Watson.

                                                    

Op til The Open 2017 var Golfing World på besøg og fik en gennemgang af Royal Birkdale sammen med headpro Brian Hodgkinson. Klik på VIDEO-linket i højre side for at se nærmere på den vidunderlige linksbane.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Ja