Anmeldelser

WOW!
Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering

05-10-2017 af Anders

Så er vi netop hjemvendt fra et fantastisk ophold på PGA Catalunya. Der er ikke så meget at sige andet end WOW!. PGA Catalunya har 2 top baner, Stadium Course og Tour Course, hvor Stadium Course den mest berømte og i øvrigt med Søren Hansen som indehaver af banerekorden på 63 slag, men vore klare holdning er at begge baner er helt i top og det er personlige præferencer der afgør om man bedst kan lide den ene eller den anden. Så derfor må der opfordres til at spille begge baner. Faciliteterne omkring banerne er også i verdenskasse. Der er adskillige indspilsgreens, putting greens og en kæmpe driving range. Sammen gør det stedet til en oplagt destination hvis du elsker golf.

Under opholdet boede vi på Hotel Camiral, et 5 stjernet luksus resort. Det er et af den slags hoteller man bare ikke kan sætte finger på. Det skulle da lige være at personalet kommer 2 gange om dagen for at ordne ens værelse. De har en super lækker morgenmadsbuffet og gode muligheder for at få noget yderst lækkert mad om aftenen, hvad end man er til specialiteter eller den klassiske bar menu.

Er man vild med golf, så er PGA Catalunya og Hotel Camiral et must med 2 stjerne baner og flere i området er det bare at komme afsted. Vi vil helt klart anbefale at tage en snak med GolfersGlobe for at høre om mulighederne… Vi skal klart derned igen. Tak til Søren og GolfersGlobe - Mange golfhilsener Anders & Martin.

Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering

23-10-2016 af Bo Larsen

PGA Catalunya is an extraordinary golf resort. I have played it twice. Last time in september 2016. Stadium Course is my favorite. The condition and maintenance is in my opinion world class and the layout is so beautiful. After the round I love to sit in the clubhouse in the sunset and have a drink and some food before going back to the hotel.

I will give PGA Catalunya 5 star and I am already dreaming about getting back for another round of golf.

Review
Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering Brugernes vurdering

23-03-2015 af Carl

two fantastic golf courses

Tilbage