• Seychellerne, Seychellerne

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Seychellerne

Seychellerne består af 115 (granit)øer, som ligger isoleret 1800 km ud for Afrikas østkyst.

Øgruppen er et eksotisk og charmerende bekendtskab med en spændende kultur, en enestående natur og en særlig fredfyldt atmosfære uanset, hvor man befinder sig. På Seychellerne kan man med andre ord opleve den ultimative fred og ro.

De største og mest populære øer er Mahe, Praslin, La Digue og Denis Island. Førstnævnte er Seychellernes største ø, hvor godt 90 pct. af landets 81.000 beboere bor, og det er her, at man finder Victoria, der er en af verdens mindste hovedstæder.

Luksus og afslapning
Mange af hotellerne ligger på eller ved strandene. Andre ligger oppe mellem de karakteristiske granitklipper, omgivet af frodige skovområder og med en vidunderlig udsigt.

Man spiser godt på hotellerne, hvor der typisk er mulighed for at stifte bekendtskab med det farverige kreolske køkken, der ofte byder på en perlerække af store smagsoplevelser med fisk og skaldyr som hovedingredienserne.

Tag på ø-hop
Det anbefales, at man besøger mindst 2-3 øer, fordi de alle har noget særligt at byde på. Man vælger selv om man ønsker at sejle eller flyve mellem øerne.

Uanset hvor man kommer hen, så er der masser at opleve på en rejse til Seychellerne. Især naturen er helt enestående, og i nationalparkerne Morne Seychellois (Mahé) og Vallé de Mai Nationalpark (Praslin) venter der store naturoplevelser. Vallé de Mai Nationalpark er i øvrigt på UNESCOs liste over Verdensarv.

Oplevelser under havoverfladen
Er man til dykkeroplevelser, så byder Seychellerne på uberørte koralrev og en unik verden under havoverfladen. I det krystalklare hav kan man støde på både havskildpadder, delfiner og kæmpemæssige rokker. Det anbefales, at man sigter efter at rejse fra marts til maj og fra september til november, hvor vandtemperaturen er højst, og hvor sigtbarheden ofte er mindst 30 meter. Rejser man på andre tider af året skal man ikke fortvivle. Badeforholdene generelt fejler bestemt heller ikke noget, og flere af strandene på Seychellerne er kåret blandt verdens smukkeste.  

Golfferie til Seychellerne
Seychellerne er ikke en decideret golfdestination i og med, at der kun findes én 18-hullers golfbane i landet.

Men vi har alligevel valgt at tage Seychelles med på GolfersGlobe.com, fordi østaten i Det Indiske Ocean er et populært feriemål og dermed også interessant for golfspillere, som er på badeferie eller solskinsferie og blot ønsker at spille en enkelt eller to runder golf. Lémuria Golf Course finder man på øen, Praslin.

Og så er der lige det med vejret. På Seychellerne er klimaet tropisk med regntid i december, januar og februar, og da Seychellerne ligger udenfor cyklonbæltet er landet sjældent udsat for alvorligt uvejr.

Det betyder faktisk, at vejret på Seychellerne er golfvejr året rundt. Klimaet er nemlig behageligt med gennemsnitstemperaturer på 26-28 grader uanset årstid.

Nedenfor kan du læse mere om Seychellerne, Lemuria Golf Course og se billeder og videoklip fra nogle af de bedste hoteller.

Læs mere om Seychellerne her

Artikler