• Bali, Indonesien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Bali

Bali som golfdestination er noget ganske særligt, og øen regnes af mange for at være blandt Asiens bedste golfdestinationer. Det skyldes ikke mindst omgivelserne og oplevelsen af at befinde sig i et ø-paradis.

Bali har gennem tiden fået tilnavne som ’Gudernes ø’ og ’Det sidste Paradis på jord’, og de mange lovprisninger skyldes ikke mindst, at man har formået at bevare noget af den oprindelige balinesiske kultur og den imødekommenhed, som den indonesiske befolkning er så kendt for.   

Det balinesiske køkken er smagfuldt og stærkt. Der spises ofte retter som Nasi Goreng (stegte ris, grøntsager, kylling, svinekød og stegt æg), små grillede kyllingespyd, der serveres sammen med jordnøddesauce og stegte nudler med grøntsager og kød. Babi Guling, grillet pattegris, er en af Bali’s signaturretter, men øen har også tiltrukket udenlandske kokke, som har taget det europæiske køkken med sig og blandet det med indonesiske madtraditioner.

På Bali kan man opleve bjerge og rismarker tæt ved golfbanen, og på Nirwana Bali spiller man praktisk talt hen over rismarkerne. Det er i sig selv en unik golfoplevelse.  

Bali National Golf Club en af Bali’s bedste golfbaner, men perlerækken af gode baner tæller også Bali Nirwana Golf Club, New Kuta Golf Club og Bali Handara Country Club. Sidstnævnte ligger 1.142 meter over havets overflade, tæt ved et vulkankrater og på kanten af junglen. Det er den slags oplevelser, som er med til at gøre Bali til en særlig golfdestination.

Golfbanerne er generelt ikke fuldt booket, og man får derfor let en teetid på det tidspunkt af dagen man ønsker det. En twilight starttid, hvor varmen er aftagende, og lyset kaster lange skygger er et vidunderligt tidspunkt at spille golf på.

Ferieoplevelser på Bali
På den sydlige del af Bali ligger de mange strande og store turistområder. Ved Kuta og Nusa Dua findes flotte hoteller, restauranter, butikker og et pulserende natteliv.

Ved Jimbaran Bay er vandet roligere end ved Kuta, og området, der ligger syd for Kuta, er kendt som stedet, hvor man kan betragte solnedgangen og samtidig sidde på stranden og spise seafood.

Det er også på den sydlige del af Bali, at man finder øens hovedby, Denpasar, som er et stort turistområde og der hvor lufthavnen ligger.

Længere mod nord (vest) er der færre turister, men til gengæld er naturen dramatisk og smuk med bjergkæder og synet af vandbøfler, som pløjer sig vej frem gennem de grønne rismarker. Ulejliger man sig op i disse nordlige og tyndere befolkede områder bliver man belønnet af mødet med en lokalbefolkning, der smiler venligt under de bredskyggede bambushatte og ofte gerne byder indenfor på et måltid mad.

Læs mere om Bali her

Artikler