Race to Thailand presented by GolfersGlobe

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en ny landsdækkende golfturnering, som hen over sommeren vil blive spillet i 10 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne finder man Simon’s Golf Club, Skjoldenæsholm Golf, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Blåvandshuk Golf samt Lübker.

Deltagerne behøver kun at stille op i én spillerunde for at kvalificere sig til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand. 

Turneringen, hvori den samlede præmiesum er på 100.000 kr., spilles som en to-mands holdturnering for amatørspillere, og vinderholdet sendes i november 2019 (25. november - 1. december) til Thailand for at forsvare de danske farver i en direkte duel mod et vinderhold fra Sverige.

Siam Country Club, Old Course

Rejsen er betalt
Flyrejsen er sponsoreret af Thai Airways og under opholdet sørger GolfersGlobe for velkomst- og afskedsmiddag samt indkvarteringen af de to vindere på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya.

Finalen mod det svenske par spilles over tre runder i Siam Country Club (sponsoreret af GolfersGlobe), der er et af Thailands bedste golfresorts med hele fire 18-hullers baner.

Det er dog ikke kun de to heldige vindere, der har noget at se frem til. Fra hver af de indledende runder kvalificerer tre hold sig til landsfinalen i Danmark. Dagen er gratis for alle deltagerne, og der venter de 27 hold en stor golfoplevelse på Trent Jones banen i Skjoldenæsholm med efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse.

 

 

Præmiebord

 

Masser af flotte præmier - Race to Thailand presented by GolfersGlobe afvikles i samarbejde med Det Thailandske Turistkontor, Thai Airways, Golf Experten og Bravo Tours. 

I hver af de 10 turneringer (inkl. landsfinalen) vil der være præmier til de fem bedste hold samt tættest på pinden-konkurrencer. Den samlede præmiesum vil være på minimum 100.000 kr.

Blandt andet kan deltagerne vinde lækkert golfudstyr fra Golf Experten, flybilletter fra Thai Airways, vin fra Holte Vinlager, Thailandsk øl fra Singha Beer samt masser af gavekort og green fees til danske golfbaner. Blandt andet har Bravo Tours sponsoreret 20 green fee billetter til udvalgte danske baner, ligesom alle deltagerne klubber har bidraget. 

Blandt sponsorerne til præmiebordet er også det skotske whiskybrand Loch Lomond Whiskies, der ud over at være sponsor ved Race to Thailand også er sponsor ved The Open. Loch Lomond har den amerikanske LPGA Tour spiller Christie Keer samt Colin Montgomerie og Darren Clarke som ambassadører. Til alle spillerunder ved Race to Thailand vil der være flotte whiskyflasker på præmiebordet. 

Det thailandske ølmærke Singha Beer er også med som sponsor. Alle der har rejst i Thailand sikkert kender ølmærket. Bryggeriet er medsponsor ved 2019-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og der vil bl.a. være ølkasser på præmiebordet til samtlige spillerunder samt ølsmagning ved udvalgte spillerunder.

Ligeledes er Holte Vinlager også med på sponsorholdet, og ud over at bringe 170 flasker vin til gavebordene udloddes der også en 12-liters Magnum rødvinsflaske som hole-in-one præmie. (Værdi 3.000 kr.)

Seneste sponsor er Novasol Dansommer fra Blåvand, der til turneringen i Blåvandshuk Golf bidrager til præmiebordet med et gavekort på 3.000 kr. til et ferieophold i Danmark.  


Oversigten over præmiebordet vil løbende løbende opdateret. Primo juni måned er der garanteret et samlet præmiebord på 100.000 kr. 

 

Hole-in-One præmie


Efter at Holte Vinlager er trådt ind som sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe kan deltagerne se frem til et præmiebord med masser af flotte vinpræmier. 


I alt skal der uddeles 170 flasker vin til deltagerne i de kommende måneder, når der afvikles nye spillerunder af golfturneringen.  


Men festen stopper ikke her!


For Holte Vinlager har oven i hatten også valgt at sponsorere en 12-liters magnum flaske, som udloddes til den spiller i turneringen, som først laver en Hole-in-One. 
Laves der ikke nogen hole-in-one ved en af de indledende spillerunder – eller i landsfinalen på Skjoldenæsholm - kan du blive den heldige vinder af denne gigantiske vinflaske.

Før hver spillerunde - eller så længe præmien ikke er afsat - vil deltagerne blive kontaktet af GolfersGlobe med tilbud om at deltage i lodtrækningen.


Ved at deltage i lodtrækningen accepterer du samtidig, at GolfersGlobe må kontakte dig med info omkring næste års udgave af Race-to-Thailand eller tilsvarende golfturnering.

Turneringskalender

Simon's Golf Club

5. maj · Stensballegaard Golf
28. juni · Kolding Golf Club
29. juni · Blåvandshuk Golf
5. juli · Simon's Golf Club**
3. august · Ledreborg Palace Golf Club
16. august · Sct. Knuds Golfklub
22. august · Frederikshavn Golf Klub
23. august · Lübker Golf Resort
7. september · Falster Golfklub
28. september · LANDSFINALE 
på Skjoldenæsholm Golf

Bemærk, at du som deltager sammen med din makker kun behøver at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand. 

Er I medlem af den klub, hvor I vælger at spille, så koster det 275 kr. per person at deltage i Race to Thailand med chancen for at vinde en plads i finalen i Thailand. 

For gæstespillere er prisen 525 kr. per person. (** for at spille med i Simon's Golf Club er der et yderligere tillæg på 150 kr., så prisen for gæstende spillere her er 675 kr.)

De oplyste priser dækker deltagelse i én spillerunde. Det er muligt at deltage i flere spillerunder. Se mere under TURNERINGSBETINGELSER.

Læs om de seneste spillerunder og se billeder af de glade vindere: 

-Stensballegaard Golf

-Kolding Golf Club 

-Blåvandshuk Golfcenter

-Simons Golf Club

-Ledreborg Palace Golf Club

-Sct. Knuds Golfklub

-Falster Golf Klub

 

Turneringsbetingelser


Turneringen er en åben turnering for alle amatørspillere, som har et gyldigt EGA handicap. 

Turneringen spilles som en parturnering (To-mands holdturnering). For at et hold skal kunne deltage skal mindst én af deltagerne være fyldt 18 år. 

Max. antal deltagere pr. turnering er 112.

De enkelte spillerunder gennemføres ved minimum 30 deltagere (15 hold). Alle tilmeldte får deres penge retur, hvis spillerunden ikke gennemføres. 

Bemærk, at det er nok at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere sig blandt de tre bedste hold, som kommer med til landsfinalen i Danmark. 

 

Spilformat: Bestball/Stableford, hvor parrets bedste stableford score pr. hul noteres.

I hver spillerunde spilles i én række med 3/4 reduceret spillehandicap.

Hver spillerunde afvikles som gunstart eller omvendt gunstart.

I tilfælde af lige antal points mellem flere hold gælder følgende:

Højeste pointscore på de 9 ulige huller. Dernæst sidste 6 – 3 – 1 (ulige huller) 

Hvis stadig lige findes vinderen ved lodtrækning. 

 

Sanktioner mod langsomt spil: 

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at gribe ind overfor langsomt spil. Når der spilles Race to Thailand bør en golfrunde, som udgangspunkt ikke tage mere end 4,5 time.

Hvis det konstateres, at en bold spiller langsomt og falder bagud kan disse spillere komme på klokken.  


Her gælder reglen, at hver spiller har 60 sekunder til at gennemføre sit slag. Det er lige fra at tage handske på, tee bolden op, foretage sin 'pre-shot routine' eller læse puttelinjen på green. Alt sammen skal ske indenfor 60 sekunder. 


Overholdes tidsgrænsen på de 60 sekunder ikke vil der falde en advarsel. Næste gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren et strafslag. Tredje gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren to strafslag og fjerde gang tidsgrænsen overskrides fører det til diskvalifikation af holdet. 

 

Der findes ingen formildende omstændigheder i forhold til 60 sekunder-reglen bortset fra, hvis spillerne venter på en dommer, venter på gruppen foran eller venter på nogle spillere på et andet hul.
  

Det er ikke muligt at diskutere kendelserne ude på banen. Er spilleren uenig kan vedkommende efterfølgende henvende sig på matchkontoret.

Spil med flere gange - Det er muligt for et hold at tilmelde sig flere spillerunder. Der betales matchfee (275 kr.) eller match- og green fee (525 kr.) per person, hver gang et hold tilmelder sig en spillerunde.
 

Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com. 

Fra hver af de indledende runder kvalificerer tre hold sig til landsfinalen i Danmark. Her venter der de 27 hold en stor golfoplevelse på Trent Jones banen i Skjoldenæsholm med efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse.

Vinderholdet fra landsfinalen på Skjoldenæsholm sendes i november 2019 (25. november - 1. december) til Thailand for at forsvare de danske farver i en direkte duel mod et vinderhold fra Sverige.

Flyrejsen er sponsoreret af Thai Airways, og under opholdet sørger GolfersGlobe for golf (3 runder i Siam Country Club) samt indkvartering (Bed & Breakfast) af de to vindere (delt dobbeltværelse) på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya.

Turneringen er godkendt af Dansk Golf Union. 

 

 

Banerne

Lübker Golf Resort

Race to Thailand - presented by GolfersGlobe afholdes i 10 forskellige danske golfklubber hen over sommeren 2019. 

Hvis du, inden du tilmelder dig turneringen, vil læse mere om de enkelte klubber og se billeder og videoklip fra banerne, så kan du gøre det på de enkelte links nedenfor. 

 

Læs mere om Stensballegaard Golf - KLIK HER
Læs mere om Kolding Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Blåvandshuk Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Simon's Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Ledreborg Palace Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Sct. Knuds Golfklub - KLIK HER 
Læs mere om Frederikshavn Golf Klub - KLIK HER
Læs mere om Lübker Golf Resort - KLIK HER
Læs mere om Falster Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Skjoldenæsholm Golf - KLIK HER 

 

Finalen

 

De to vindere fra landsfinalen på Skjoldenæsholm skal under opholdet i Thailand (25. november - 1. december 2019) bo seks nætter i delt dobbeltværelse på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya. Opholdet er med morgenmad. 

Hotellet ligger ud til havet lidt syd for Pattaya, der er et af Thailands populære turistområder. 

Centara Grand Phratamnak Pattaya har 164 eksklusive værelser. På toppen ligger hotellets swimmingpool og der findes flere restauranter, hvor gæsterne kan sidde og nyde udsigten over havet. 

Ønsker man at komme ind til selve Pattaya by tilbyder hotellet gratis shuttle service. 

 

 

I Pattaya-området ligger en række af Thailands bedste golfbaner og resorts. Et af dem, og vel nok det bedste af dem alle, er Siam Country Club.

Resortet, der ligger i et smukt naturområde 15 km øst for Pattaya, bruges hvert år til en turnering på kvindernes LPGA Tour. 

Siden åbningen i 1971 af Old Course har golfspillere valfartet hertil for at spille golf på verdensklassebaner, og det er her, at det danske finalehold skal spille tre runder. 

I dag består Siam Country Club af tre golfbaner, Old Course, Plantation Course og Waterside Course, mens en fjerde bane, Siam Country Club New Course åbner i efteråret 2019.

 

 

 

 

VIDEO: Lige siden det kom på mode at offentliggøre ranglister over de bedste golfbaner har Siam Country Club i Pattaya været at finde i toppen af listen over bedste golfbaner (resorts) i Thailand. Med åbningen af en ny bane i efteråret 2019 råder Siam Country Club over fire golfbaner, og siden 1971 er der blevet investeret 1,5 mia. kr. i at udvikle resortet. Klik på videolinket til venstre for at se, hvor vinderne af landsfinalen i Race to Thailand skal spille finale mod det svenske vinderhold.   

 

 

Tilmelding

 

Tilmeldingen til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe er åben!
 

Bemærk, at man skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i Race to Thailand.  

Der gøres opmærksom på, at du som deltager sammen med din makker kun behøver at stille op i én af ovenstående spillerunder (se Turneringskalender) for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand. 

Er I medlem af den klub, hvor I vælger at spille, så koster det 275 kr. per person at deltage i Race to Thailand med chancen for at vinde en plads i finalen i Thailand.

Er man gæstespiller er prisen 525 kr. per person. (** for at spille med i Simon's Golf Club er der et yderligere tillæg på 150 kr. så prisen for gæstende spillere er 675 kr.)

 

Bemærk: Det er som gæstespillere ikke muligt at benytte diverse frispilsordninger og green fee aftaler klubberne imellem. Som gæstespillere skal der altså betales både match fee og green fee. 

De oplyste priser dækker deltagelse i én spillerunde. Det er muligt at deltage i flere spillerunder. Se mere oppe under TURNERINGSBETINGELSER.

 

---------- TILMELD JER PÅ LINKET HER ----------

Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com. 

Har du og din makker problemer med at tilmelde jer, så send os en email på info@golfersglobe.com eller ring på tlf. 27 12 51 93, så vi kan få jer skrevet på listen. 

Oplys begge jeres fulde navne - hjemmeklubber - DGU-numre - email og telefonnummer, så kontakter vi jer efterfølgende. 

 

Samarbejdspartnere

 

 

Sponsorer

 

 

Testimonials


'
Tak for et dejligt arrangement på Simons. Race to Thailand har, med bestball formatet, en anderledes og spændende matchform som adskiller den fra mange andre turneringer. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år.'
Bedste hilsner Kim - deltager i Race to Thailand

'Deltog i et fornemt arrangement på Ledreborg Palace Golf. Min første rigtige match i over 12 år, så det var med stor spænding og lidt "kriller" i maven fra morgenstunden. Den gode stemning, vejret og den flotte bane var perfekte ingredienser til mit "comeback" til konkurrencegolf. Tak til GolfersGlobe for hele pakken'
Med venlig hilsen - Lars - deltager i Race to Thailand.

 

'Tak for et super arrangement i går. Rigtig godt arbejde til jer alle sammen. Glæder mig til at deltage næste år.

Mvh. Frederik - deltager i Race to Thailand

  

'Tak for en dejlig golfoplevelse på Ledreborg i år. Det var mit første, men helt sikkert ikke sidste besøg på Ledreborg. Det var et rigtig fint arrangement, og skønt med lidt god whiskey efter runden... Som høj-hcp var valg af tee-sted for herrer en smule frustrerende, men fint med reduceret hcp. Jeg blev absolut udfordret i forhold til course management, og skal klart deltage igen næste år.'
Mvh. Joachim - deltager i Race to Thailand, Ledreborg

'Vi var den første klub, som lagde bane til Race to Thailand i det tidlige forår. Hen over sommeren har vi fulgt med i turneringen, via opslag på de sociale medier og på golfersglobe.com, og det har været tydeligt at se, at det ikke kun hos os men også i alle øvrige klubber, har været en sjov turnering for deltagerne. Her på Stensballegaard bakker vi op omkring Race to Thailand og ser frem til en glædeligt gensyn i 2020.' 
Holger Westman - Club Manager, Stensballegaard Golf

 

'Samarbejdet før, under og efter med GolfersGlobe fungerede perfekt. På selve dagen havde de 72 deltagere en fantastisk dag på banen og efterfølgende på terrassen, hvor Race to Thailand havde sørget for whisky- og ølsmagning. Det blev en festlig dag, og vi ser frem til at byde turneringen velkommen igen til næste år.' 
Med venlig hilsen Simon’s Golf Club

 

'I Sct. Knuds Golfklub lagde vi bane til Race to Thailand i 2019. For såvel medlemmer som gæster udefra blev det en forrygende dag: Godt planlagt, effektivt afviklet og med masser af højt humør på banen og til præmieoverrækkelsen.'
Sct. Knuds Golfklub

 

'Race To Thailand er et frisk pust i den danske golfverden, hvilket vi på Blåvandshuk Golfcenter var meget glade for at være en del af i 2019. Vi har allerede fået forespørgsler om det også bliver aktuelt i 2020, og om turneringen igen kommer til Blåvandshuk. Det håber vi alle at det gør.' 
Peter Nielsen, Daglig leder af Blåvandshuk Golfcenter

 

'Den 22. august 2019 havde vi fornøjelsen af at afholde ”Race to Thailand” turneringen på Frederikshavn Golf Klub’s bane.

- Nyt og spændende for os.. her Nordenfjords

- Super god dag - masser af glade medlemmer og gæstespillere

- Rigtig godt samarbejde med GolfersGlobe og Søren Barnak

- Meget fine præmier

- VI GLÆDER OS TIL AT FÅ MULIGHEDEN FOR AT HOLDE TURNERINGEN PÅ NY'

Med rigtig venlig hilsen - Anne Mette Mørk, Frederikshavn Golf Klub