Race to Thailand presented by GolfersGlobe

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en landsdækkende golfturnering, som første gang blev afviklet i 2019. Dengang med mere end 500 deltagere. I 2020 deltog 700 spillere. 

'Race to Thailand presented by GolfersGlobe' vil hen over sommeren 2021 blive spillet i 14 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne er blandt andre Simon’s Golf Club, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Royal Oak, Blåvandshuk Golf, Lübker, Holstebro (Skovbanen) og Europatour-banen i Silkeborg.

Minimum tre hold fra hver spillerunde kvalificerer sig til landsfinalen (gratis finaledag for deltagerne) på europatour-banen i Silkeborg, der spilles lørdag den 18. september 2021.

Som deltagerhold behøver I kun at stille op i én spillerunde for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand i november 2021. Men misser I chancen i første forsøg, så er det naturligt tilladt at tilmelde sig flere spillerunder hen over sommeren.   

Turneringen, hvori den samlede præmiesum er på over 120.000 kr., spilles som en to-mands holdturnering for amatørspillere, og vinderholdet sendes i november 2021 afsted til finalen i Thailand.

Royal Chiang Mai Golf Course

Finalerejsen er betalt
Flyrejsen er sponsoreret af Thai Airways og under opholdet sørger GolfersGlobe for velkomst- og afskedsmiddag samt golf og indkvartering af de to vindere på hotel i Chiang Mai city.

Det er dog ikke kun de to heldige vindere, der har noget at se frem til. Fra hver af de indledende runder kvalificerer minimum tre hold sig til landsfinalen i Danmark. Dagen er gratis for alle deltagerne, og der venter de +39 hold en stor golfoplevelse lørdag den 18. september i Silkeborg med efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse.

 

 

Præmiebord

 

Masser af flotte præmier - Race to Thailand presented by GolfersGlobe afvikles i samarbejde med Det Thailandske Turistkontor, Thai Airways, Golf Experten og ClassicGolf.

I hver af de 14 spillerunder (inkl. landsfinalen) vil der som minimum være præmier til de fem bedste hold samt tættest på pinden-konkurrencer. Den samlede præmiesum vil være på minimum 120.000 kr.

Blandt andet kan deltagerne vinde lækkert golfudstyr fra Golf Experten, flybilletter fra Thai Airways, masser af gavekort og green fees til danske golfbaner. 

Blandt sponsorerne til præmiebordet er også det skotske whiskybrand Loch Lomond Whiskies, der ud over at være sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe også er sponsor ved golfsportens ældste majorturnering, The Open. Loch Lomond har den amerikanske LPGA Tour spiller Christie Keer samt Colin Montgomerie og Darren Clarke som ambassadører. Til alle spillerunder ved Race to Thailand vil der være flotte whiskyflasker på præmiebordet.

Og ligesom i 2019 og 2020 vil også Singha Beer i 2021 være blandt sponsorerne, så to heldige vindere fra hver runde kan tage hjem med en dejlig kasse thailandske Singha øl. 

I 2021 vil også Lucca Golf være at finde blandt præmiesponsorerne, og dermed kan deltagerne i flere af sommerens spillerunder se frem til at vinde en SWING TRAINER, der er specielt udviklet til at optimere spillerens slag og undgå at man slicer. Læs mere om Lucca Golf i artiklen her: NY SPONSOR STÅR BAG DANSK OPFINDELSE

To Hole-in-One konkurrencer


Igen i år bliver Hole-in-One konkurrencen ved 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' koblet sammen med velgørenhed. 

I samarbejde med det danske 'Projekt Dåseringe' bliver der samlet penge ind til et hospital i Nordthailand - Prostheses Foundation, der primært laver kunstige ben til fattige i Thailand. KLIK HER for at læse mere.

Beløbet der indsamles gennem 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' bliver brugt til at købe en bil, der indrettes som mobilhospital, så hospitalets læger kan komme ud i landområderne og hjælpe de fattige, som har været udsat for landminer, slangebid, ulykker eller sygdom, og derfor skal have en benprotese.

Lübker Golf Resort har igen i år doneret HIO-præmien, som er et golfophold for 2 personer på Lübker Golf & Spa Resort med én overnatning, 2 green fee samt 2-retters middag i restauranten. 

Vigtig bonusinfo: Laves der ikke nogen hole-in-one ved en af de indledende spillerunder – eller i landsfinalen i Silkeborg, så trækkes der lod om golfopholdet på Lübker blandt alle, som gennem sommeren har spillet med i 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og været tilmeldt HIO-konkurrencen. 

EXTRA HIO-KONKURRENCE

Fra i år får vores hovedsponsor Golf Experten også sit eget teested, 'Golf Experten Tee-sted' og der tilføjes yderligere en Hole-In-One konkurrence. Dermed bliver der i den kommende sæson to chancer per spillerunde for at vinde ekstra flotte præmier.
  

Golf Experten udlodder en præmie, som lyder på golfudstyr til en værdi á kr. 15.000,-.


For at deltage i HIO-konkurrencerne skal man før runden starter indbetale ialt 50 kr., som går ubeskåret til fattige i Thailand, som har brug for hjælp.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til donere 50 kr. til et godt formål og samtidig have mulighed for at vinde enten golfopholdet på Lübker eller den flotte præmie fra Golf Experten. 

Ved at tilmelde dig HIO-konkurrencerne accepterer du samtidig, at GolfersGlobe må kontakte dig med info omkring næste års udgave af Race-to-Thailand eller tilsvarende golfturnering.

Sådan donerer du 50 kr. til fattige i Thailand
Inden spillerundens start sendes 50 kr. via MobilePay til 27 12 51 93 (Søren Barnak). Husk at skrive BANE HVOR DU DELTAGER SAMT DGU-NUMMER i kommentarfeltet. Så støtter du et godt formål, og deltager samtidig i HIO-konkurrencerne, hvor præmierne altså enten er et flot golfophold for 2 personer på Lübker Golf & Spa Resort eller lækkert golfudstyr fra Golf Experten til en værdi af 15.000 kr. 

 

Turneringskalender & tilmelding

Tilmeldingen til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe er åben! Tilmelding sker via Golfbox ovenfor. 
 

Bemærk: Det er som gæstespiller IKKE muligt at benytte diverse fritspilsordninger, gavekort, green fee vouchers eller øvrige green fee aftaler klubberne imellem. Som gæstespiller skal der altså betales både match fee og green fee. 

De oplyste priser dækker deltagelse i én spillerunde. 

Dig og din makker behøver kun at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand. Men I er naturligvis velkommen til at deltage flere gange i jagten på finalepladsen i Thailand.  

Er I medlem af den klub, hvor I vælger at spille, så koster det 300 kr. per person at deltage i Race to Thailand med masser af flotte præmier på dagen og chancen for at kvalificere sig til landsfinalen på europatour-banen i Silkeborg og her vinde en plads til finalen i Thailand. 

For gæstespillere er prisen 550 kr. per person. (** for at spille med i Simon's Golf Club, Holstebro Golfklub og på Royal Oak er der et tillæg til ovenstående pris. 


**Pris for gæstespillere i Simons' Golf Club er 750 kr. og i Holstebro Golfklub er prisen 650 kr.  

**På Royal Oak er prisen 450 kr. for medlemmer og 700 kr. for gæstespillere, da der i prisen er inkluderet frokostbuffet efter runden.

De enkelte spillerunder gennemføres, som udgangspunkt først ved minimum 16 tilmeldte hold (32 spillere). Ved færre tilmeldte hold kan turneringsledelsen vælge at aflyse spillerunden, og de tilmeldte hold får refunderet det indbetalte tilmeldingsgebyr.  

Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com eller på tlf. 27 12 51 93.

Oplys begge jeres fulde navne - hjemmeklubber - DGU-numre - email og telefonnummer, så kontakter vi jer efterfølgende. 

 

_________________________

 

VIND ET DRØMMEOPHOLD I THAILAND: Nu kan du ved blot at tilmelde dig og din makker til 2021-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' vinde et 5-nætters ophold (inkl. morgenmad) for 2 personer på det 5-stjernede luksuriøse Santiburi Koh Samui med indkvartering i en Grand Deluxe Garden Villa. Blandt alle der tilmelder sig årets turnering trækkes der lod om dette flotte ophold. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og offentliggøres efter landsfinalen i Silkeborg. (Bemærk: Præmien udloddes kun, hvis det i dette Corona-år lykkes os at gennemføre 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og bemærk også, at øvrig forplejning, fly samt anden transport indgår ikke i præmien).  

____________

 

Turneringsbetingelser


Turneringen er en åben turnering for alle amatørspillere, som har et gyldigt handicap på max. hcp. 30 for både herrer og damer. Har man højere handicap kan det være muligt at deltage, men man skal som betingelse spille fra hcp. 30. Kontakt os direkte, hvis du ønsker dette.  

Turneringen spilles som en parturnering (To-mands holdturnering). For at et hold skal kunne deltage skal mindst én af deltagerne være fyldt 18 år. 

Max. antal deltagere pr. turnering er 112. Visse klubber tillader færre deltagere.  

De enkelte spillerunder gennemføres ved minimum 32 deltagere (16 hold). Turneringsledelsen kan i særlige tilfælde vælge at gennemføre en spillerunde med færre end 32 deltagere. BEMÆRK; at i disse tilfælde spilles der kun om 2 landsfinalepladser!

Alle tilmeldte får deres penge retur, hvis spillerunden ikke gennemføres. 

Bemærk, at det er nok at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere sig blandt de tre bedste hold, som kommer med til landsfinalen i Danmark. Men det er tilladt at forsøge flere gange. Man skal så blot tilmelde sig påny via Golfbox.

 

Spilformat: Fourball (Stableford), hvor holdets bedste stableford score pr. hul er tællende.

I hver spillerunde spilles i én række med 3/4 reduceret spillehandicap.

Hver spillerunde afvikles som gunstart eller omvendt gunstart.

I tilfælde af lige antal points mellem flere hold gælder følgende:

Højeste pointscore på de 9 ulige huller. Dernæst sidste 6 – 3 – 1 (ulige huller) 

Hvis stadig lige findes vinderen ved lodtrækning. 

 

Afbrydelse/indstilling af spil
Bliver golfrunden afbrudt (torden, bane under vand etc.) uden mulighed for at spillet kan blive genoptaget, så udarbejdes der en resultatliste på baggrund af det laveste antal spillede huller, som alle hold har gennemført.

Dvs. har en 4-bold (2 hold) færdigspillet 6 huller, mens alle øvrige hold har spillet 7 huller, så er det de 6 huller, som er tællende for alle hold. Vinderne bliver i dette tilfælde det hold med den bedste score efter 6 færdigspillede huller.


Kvalifikation til landsfinalen

**Minimum 3 hold fra hver spillerunde kvalificerer sig til landsfinalen i Danmark, som i 2021 bliver spillet lørdag den 18. september i Silkeborg. Her venter der deltagerne en flot finaledag med spil på SYD-VEST sløjferne og efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse i klubhuset. 

Har du og din makker kvalificeret jer til landsfinalen og en af jer bliver forhindret i at stille op, så er det kun muligt at udskifte sin makker, hvis den nye makker har et tilsvarende handicap inden for +/- 2. Det vil sige, at har den fraværende makker handicap 10, så må den nye makker gerne have enten 8 eller op til 12 i handicap.

Et eventuelt bytte af makker skal meddeles turneringsledelsen senest en uge før finaledatoen.   

Trækker et hold sig fra landsfinalen, vil pladsen gå til det hold, som sluttede som nummer 4 i samme kvalifikationsrunde.
  

**Ved deltagelse af mere end 46 hold i en enkelt spillerunde kvalificerer 4 hold sig til landsfinalen i Silkeborg. 

 

Sanktioner mod langsomt spil: 

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at gribe ind overfor langsomt spil. Når der spilles Race to Thailand bør en golfrunde, som udgangspunkt ikke tage mere end højst 5 timer.

Hvis det konstateres, at en bold spiller langsomt og falder bagud kan disse spillere komme på klokken.  


Her gælder reglen, at hver spiller har 60 sekunder til at gennemføre sit slag. Det er lige fra at tage handske på, tee bolden op, foretage sin 'pre-shot routine' eller læse puttelinjen på green. Alt sammen skal ske indenfor 60 sekunder. 


Overholdes tidsgrænsen på de 60 sekunder ikke, så vil der falde en advarsel. Næste gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren et strafslag. Tredje gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren to strafslag og fjerde gang tidsgrænsen overskrides fører det til diskvalifikation af holdet. 

Der findes ingen formildende omstændigheder i forhold til 60 sekunder-reglen bortset fra, hvis spillerne venter på en dommer, venter på gruppen foran eller venter på nogle spillere på et andet hul.
  

Det er ikke muligt at diskutere kendelserne ude på banen. Er spilleren uenig kan vedkommende efterfølgende henvende sig på matchkontoret.

Spil med flere gange - Det er muligt for et hold at tilmelde sig flere spillerunder. Der betales matchfee (300 kr.) eller match- og green fee (550 kr.) per person, hver gang et hold tilmelder sig en spillerunde.

Vinderholdet fra landsfinalen i Silkeborg sendes i november 2021 afsted til finalen i Thailand, hvor der spilles mod andre danske golfspillere om flotte præmier bl.a. et golfophold i Danmark. 


Flyrejsen er sponsoreret af Thai Airways, og under opholdet sørger GolfersGlobe for golf (4 runder i Chiang Mai området samt indkvartering (Bed & Breakfast) af de to vindere (delt dobbeltværelse) på hotel i Chiang Mai. 


Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com. 

 

 

Danske baner

Lübker Golf Resort

Race to Thailand - presented by GolfersGlobe afholdes i 14 forskellige danske golfklubber hen over sommeren 2021. 

Hvis du, inden du tilmelder dig turneringen, vil læse mere om de enkelte klubber og se billeder og videoklip fra banerne, så kan du gøre det på de enkelte links nedenfor. 

 

Læs mere om Lübker Golf Resort - KLIK HER
Læs mere om Stensballegaard Golf - KLIK HER
Læs mere om Sct. Knuds Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Blåvandshuk Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Korsør Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Simon's Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Dronninglund Golfklub - KLIK HER 
Læs mere om Helsingør Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Ledreborg Palace Golf Club - KLIK HER
Læs mere om Søhøjlandet Golf - KLIK HER
Læs mere om Royal Oak - KLIK HER
Læs mere om Holstebro Golfklub (Skovbanen) - KLIK HER 
Læs mere om Falster Golfklub - KLIK HER
Læs mere om Silkeborg Ry Golfklub - KLIK HER

 

Finalen

De to vindere fra landsfinalen i Silkeborg skal under opholdet i Thailand (Marts 2022) bo seks nætter i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede Dusit Princess i Chiang Mai. Opholdet er med morgenmad, velkomst- og afskedsmiddag. (Hotel kan ændres inden afrejse)

Dusit Princess ligger centralt i Chiang Mai lige ved natbazaren og ikke langt fra Chiang Mai old city, hvor man finder en lang række restauranter og barer.

 

Se video fra Chiang Mai

Sæsonfinalen i Thailand finder sted i marts 2022 i det nordlige Thailand, nærmere bestemt i Chiang Mai. Da området her længst mod nord ikke byder på solbeskinnede bountystrande er der færre turister, end man oplever på de populære destinationer længere mod syd.


Folk, som har rejst i det nordlige Thailand har oplevet, hvordan stemningen er mere afslappet og turismen anderledes. Og alt det som Chiang Mai ikke har i form af sandstrande, liggestole og parasoller opvejes i rigt mål af storslåede bjerglandskaber, afsidesliggende bjerglandsbyer, og mere end 300 smukke gyldne templer, hvor det mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep.

Chiang Mai betegnes ofte som ’The Rose of the North’ med henvisning til den overvældende og frodige natur, der er så karakteristisk for Nordthailand. Bevæger man sig rundt i byen kan man flere steder se Doi Suthep bjergene i baggrunden.  

Og ikke alene er naturen smuk og banerne fantastiske. Samtidig er green fee priserne også langt mere ’turistvenlige’ end længere mod syd i eksempelvis Hua Hin eller Pattaya.

Alene i området omkring Chiang Mai findes der omkring 8-10 rigtig gode golfbaner, og vi skal på turen spille flere af dem.

På programmet er Mae Jo Golf Club and Resort, Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort, Alpine Golf and Sport Club og North Hill Golf Club.

Desuden vil der på en af de fridage, som er lagt ind i programmet bl.a. være mulighed for at spille en runde golf i Royal Chiang Mai Golf Resort (1.200 bath) eller Summit Green Valley Chiangmai Country Club (3.500 bath).

På trods af lave priser og fremragende golfbaner, så er det nordlige Thailand fortsat et uopdaget paradis for mange udenlandske golfspillere. Det betyder også, at vi kan se frem til at spille på nogle baner i nogle unikke omgivelser og med meget få vesterlændinge på banerne.  

Den bedste årstid at besøge Nordthailand på en golfferie er fra november-marts, hvor der falder mindst regn og hvor temperaturerne er mest behagelige.

 

 

Samarbejdspartnere

 

 

Sponsorer

 

 

Testimonials‘Jeg skulle have deltaget i turneringen i Ledreborg, men fik aftenen inden en skade i baglåret. Søren fra Golfersglobe tog telefonen sent om aftenen, og hjalp mig hurtigt igennem den uheldige situation, så min Svoger fik lov at deltage alligevel med en ny makker. Tak for hjælpen og super service, Søren - dét er bare verdensklasse! Jeg håber, at kunne deltage næste gang, og håber I får et brag af en turnering’
Bedste golfhilsner fra Martin Møller (Roskilde GK) - næsten deltager i Race to Thailand

'
Tak for et dejligt arrangement på Simons. Race to Thailand har, med bestball formatet, en anderledes og spændende matchform som adskiller den fra mange andre turneringer. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år.'
Bedste hilsner Kim - deltager i Race to Thailand

'Deltog i et fornemt arrangement på Ledreborg Palace Golf. Min første rigtige match i over 12 år, så det var med stor spænding og lidt "kriller" i maven fra morgenstunden. Den gode stemning, vejret og den flotte bane var perfekte ingredienser til mit "comeback" til konkurrencegolf. Tak til GolfersGlobe for hele pakken'
Med venlig hilsen - Lars - deltager i Race to Thailand.

 

'Tak for et super arrangement i går. Rigtig godt arbejde til jer alle sammen. Glæder mig til at deltage næste år.

Mvh. Frederik - deltager i Race to Thailand

 

'Super format, flotte præmier og god stemning. Perfekt makkerturnering, hvor de 3/4 tildelte slag rammer lige i plet 🏌🏿‍♂️⛳️'
Mvh. Jan

 

'Super turnering, deltog selv i Blåvandshuk. Whiskyen fra Loch Lomond smager ekstra godt, når man har arbejdet lidt for den 🏌️‍♂️⛳ Er klar til næste år, hvis I kommer forbi igen.'
Team Hug&Håb

 

'Sikke en fantastisk turnering - vi skal helt klart være med igen næste år og glæder os allerede.'
Mvh. Jens Erik - deltager i Race to Thailand

 

'God turnering. Godt format. Fine præmier. Håber turneringen fortsætter mange år fremover.'
Mvh. Per - finaledeltager ved Race to Thailand 

 

'Hej Søren - super hyggelig turnering, Glæder os allerede til næste år, hvor vi går efter 1.pladsen😀'
Mvh. Henrik - finaledeltager ved Race to Thailand 

 

'Tak for i år. Super godt og professionelt afviklet arrangement, som jeg helt sikker vil deltage i næste år.'
Hilsen Mark - finaledeltager ved Race to Thailand

 

'Min makker og jeg var så heldige at deltage i landsfinalen ved Race to Thailand. Et virkeligt gennemført arrangement, som vi havde stor fornøjelse af 😊🏌️. Vi deltager klart igen næste år🏌️🏌️.'
Mvh. Mogens 

 

'Fin turneringsform og fint med den geografiske spredning. God planlægning og afvikling.'
Mvh. Kåre

  

'Tak for en dejlig golfoplevelse på Ledreborg i år. Det var mit første, men helt sikkert ikke sidste besøg på Ledreborg. Det var et rigtig fint arrangement, og skønt med lidt god whiskey efter runden... Som høj-hcp var valg af tee-sted for herrer en smule frustrerende, men fint med reduceret hcp. Jeg blev absolut udfordret i forhold til course management, og skal klart deltage igen næste år.'
Mvh. Joachim - deltager i Race to Thailand, Ledreborg

'Hej Søren, vil lige sige tak for et godt arrangement. Ses næste år.👍🏌️'

Mvh. Leif

 

'Vi var den første klub, som lagde bane til Race to Thailand i det tidlige forår. Hen over sommeren har vi fulgt med i turneringen, via opslag på de sociale medier og på golfersglobe.com, og det har været tydeligt at se, at det ikke kun hos os men også i alle øvrige klubber, har været en sjov turnering for deltagerne. Her på Stensballegaard bakker vi op omkring Race to Thailand og ser frem til en glædeligt gensyn i 2020.' 
Holger Westman - Club Manager, Stensballegaard Golf

 

'Samarbejdet før, under og efter med GolfersGlobe fungerede perfekt. På selve dagen havde de 72 deltagere en fantastisk dag på banen og efterfølgende på terrassen, hvor Race to Thailand havde sørget for whisky- og ølsmagning. Det blev en festlig dag, og vi ser frem til at byde turneringen velkommen igen til næste år.' 
Med venlig hilsen Simon’s Golf Club

 

'Vi lagde bane til en af de indledende runder af Race to Thailand 2019 - og det gør vi med glæde igen i 2020. For denne nye landsdækkende turnering er et FRISK PUST - som vi helt klart gerne bakker op omkring. Fantastisk Spilleformat - Super Flotte Præmier og ikke mindst Flot arrangeret / setup.'
Claus Rasmussen / Ledreborg Palace Golf Club

 

'I Sct. Knuds Golfklub lagde vi bane til Race to Thailand i 2019. For såvel medlemmer som gæster udefra blev det en forrygende dag: Godt planlagt, effektivt afviklet og med masser af højt humør på banen og til præmieoverrækkelsen.'
Sct. Knuds Golfklub

 

'Race To Thailand er et frisk pust i den danske golfverden, hvilket vi på Blåvandshuk Golfcenter var meget glade for at være en del af i 2019. Vi har allerede fået forespørgsler om det også bliver aktuelt i 2020, og om turneringen igen kommer til Blåvandshuk. Det håber vi alle at det gør.' 
Peter Nielsen, Daglig leder af Blåvandshuk Golfcenter

 

'Den 22. august 2019 havde vi fornøjelsen af at afholde ”Race to Thailand” turneringen på Frederikshavn Golf Klub’s bane.

- Nyt og spændende for os.. her Nordenfjords

- Super god dag - masser af glade medlemmer og gæstespillere

- Rigtig godt samarbejde med GolfersGlobe og Søren Barnak

- Meget fine præmier

- VI GLÆDER OS TIL AT FÅ MULIGHEDEN FOR AT HOLDE TURNERINGEN PÅ NY'

Med rigtig venlig hilsen - Anne Mette Mørk, Frederikshavn Golf Klub