GolfersGlobe søger golf- og rejseskribenter

Er du ambitiøs og nysgerrig og kunne du tænke dig at arbejde (freelance) som golf- og rejseskribent så er det måske dig, som vi er på udkig efter.

GolfersGlobe er en rejseportal med et stort iværksættergen.

Ambitionerne og drømmene er store, og tingene går stærkt. Derfor søger vi nu efter personer, som kan være med til at udvikle vores golfrejseportal, herunder golfrejsemagasin. 

Det er tanken, at du skal deltage i presseture og skrive artikler til vores golfrejsemagasin, som udkommer to gange årligt. 

Derfor skal du også have dokumenteret erfaring med at skrive - enten fra et website, magasin, blog eller lignende, og det forventes, at du er en dygtig skribent med et levende og varieret sprog.

Som skribent for GolfersGlobe får du mulighed for at opbygge et stærkt netværk indenfor golfrejsebranchen samt at deltage i spændende inspirationsture og rejseevents.

Du skal søge jobbet, hvis du kunne tænke dig at blive en del af en spændende rejse, som både kan foregå bag skrivebordet og på golfbaner verden over.

For at komme i betragtning skal du have følgende kvalifikationer: 

-Har erfaring med at skrive artikler eller blogindlæg og ved hvad SEO-tekster er for en størrelse

-Du skal være kreativ, kunne få gode ideer og være i stand til at fortælle den gode historie

-Du er en god (og grundig) researcher

-Går til opgaven med ildhu uanset om det er rutineopgaver eller ’champagneopgaver’

-Vild med golf og i særdeleshed vild med at rejse

Løn:
Løn efter aftale

Om GolfersGlobe
GolfersGlobe.com er et rejse og inspirationssite, som henvender sig til golfspilleren, der vil ud og rejse.

På GolfersGlobe.com kan man læse om hoteller, resorts og golfbaner. Man kan også se flotte billeder og video-præsentationer fra de enkelte steder. I dag kan brugerne søge inspiration fra 58 lande og mere end 120 destinationer rundt om i verden.

Foruden at levere ugentlige nyheder på GolfersGlobe.com, så udgives der også et online golfrejsemagasin samt laves golfrejseprogrammer i videoformat. 

Vil du med på rejsen, så send os din ansøgning. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

Send din ansøgning til info@golfersglobe.com, hvor du skriver lidt om dig selv og fortæller om din erfaring med at skrive artikler og blogindlæg.  

Har du spørgsmål til jobbet, så ring til Søren Barnak på tlf. 27 12 51 93.