Omni Amelia Island Plantation Golf Courses

Florida, USA

Omni Amelia Island Plantation råder over hele tre mesterskabsbaner, Oak Marsh, Ocean Links og Long Point.

Alle tre baner byder på førsteklasses golfoplevelser.

Oak Marsh Golf Course er designet af Pete Dye i 1972. Kort forinden havde Dye været involveret i færdiggørelsen af den senere så berømte bane i South Carolina, Harbour Town Golf Links på Hilton Head Island.

Karakteristisk for Oak Marsh er de smalle fairways og små greenområder. Hullerne løber gennem et fladt og lavtliggende område med strandeng, og på runden ses mange af de store, gamle egetræer, som Amelia Island er så kendt for.

Det er en udfordrende golfbane med vand i spil på 14 ud af 18 huller. Oak Marsh har optrådt på Golf Digest's liste over top 75 resort baner i USA og tælles ofte med, når der snakkes om Floridas 50 bedste golfbaner.

Ude langs med Atlanterhavet ligger Ocean Links i et klitområde, som er som skabt til en kombineret seaside og linksbane. Fem af banens huller løber helt ude i klitterne, mens de resterende huller ligger lidt mere tilbagetrukket fra havet. På 10 af banens huller er der vand i spil og samme huller løber gennem det åbne marsklandskab.

Foruden nogle fremragende golfhuller, så byder runden på Ocean Links også på en fantastisk naturoplevelse.

Sidste bane i det fornemme trekløver er Long Point, designet af Tom Fazio og åbnet i 1987. Også Fazio har skabt en golfbane med sand og klitter og store ondulerede greenområder. På Long Point er der også masser af vand i spil, og hele otte gange undervejs på runden skal der spilles hen over vandhazarder.

Ligesom de to øvrige baner på Omni Amelia Island Plantation har Long Point opnået flotte hædersbevisninger, som udtryk for, at banen hører til blandt Floridas bedste golfbaner.

  • Antal huller Antal huller 54
  • Afstand til Omni Amelia Island Plantation Afstand til Omni Amelia Island Plantation 0 meter
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pro shop Pro shop Nej