• Florida, USA

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Florida

Det er de færreste golfspillere, som ikke enten har besøgt Florida eller har hørt om Florida som en fantastisk golfdestination.

Med mere end 1.250 golfbaner, flere end nogen anden stat i USA, er Florida i sandhed et ægte golfmekka. Mange baner er det som kaldes for ’public courses’, hvilket betyder, at banerne også er åbne for green fee spillere. Andre baner er såkaldt ’Private courses’ og dermed ikke mulige at spille, med mindre man er så heldig at kende et medlem af klubben.

Mange af Floridas golfbaner ligger i forbindelse med hoteller eller er en del af et større resort, som eksempelvis Naples Grand Beach Resort eller Streamsong Golf Resort and Spa. Det betyder, at man bor tæt på golfbanen, men ikke nødvendigvis i nærheden af en by.

Golfbanerne ligger populært sagt, som perler på en snor lige fra den nordlige del af Florida, der grænser op mod Georgia og ned til Miami. Både på østkysten og vestkysten og i særdeleshed omkring Orlando findes der mange gode golfbaner.

’The Sunshine State’ tiltrækker golfspillere fra hele kloden, der kommer hertil i vinterhalvåret, hvor ’Florida’-temperaturer på 20-27 giver gode betingelser for en runde golf. På grund af det milde klima er banerne som regel i rigtig god stand, og selvom det er svært at fremhæve viser baner fremfor andre, så tæller listen over Floridas bedste (Public) golfbaner navne, som Streamsong Resort, TPC Sawgrass, PGA National Resort & Spa, Innisbrook og Bay Hill Club & Lodge.

En golfrejse til Florida vil for de fleste også omfatte både sight seeing og shopping. Udvalget er stort og mulighederne mange, men blandt de største og mest kendte turistattraktioner findes de store forlystelsesparker som Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

Orlando er kendt som lidt af et shopping-paradis, og vil man på længere udflugter, så kan et besøg i Miami Beach, Fort Lauderdale og Key West, varmt anbefales.

Her på siden vil der løbende blive bragt artikler, som forhåbentlig kan inspirere dig til en golfrejse til Florida og give dig nogle ideer til, hvad du kan opleve på golfferien til USA.

Læs mere om Florida her

Artikler