• Nordtyskland, Tyskland

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Nordtyskland

På GolfersGlobe.com dækker Nordtyskland over det område, som strækker sig fra Berlin og Hannover og helt op til den dansk-tyske grænse. I det område findes der mere end 150 golfbaner, hvoraf vi har udvalgt nogle af de bedste, som præsenteres her på siden.

Et af de områder, som hører ind under Nordtyskland er Mecklenburg-Vorpommern.

Mecklenburg-Vorpommern (tidl. DDR) har de senere år oplevet en stigende popularitet som turistmål. Området ligger helt oppe i det nordøstlige hjørne af Tyskland og vender ud mod Østersøen og støder samtidig op mod den polske grænse.

Det er her, at man finder nogle af Tyskland bedste golfbaner og golfresorts, som Winston Golf, Fleesensee Golf & Country Club og Balmer See Golfresort.

For mange golfspillere er Mecklenburg-Vorpommern en perfekt kør-selv-destination og med næsten 20 golfbaner at vælge mellem, så forstår man godt at mange planlægger en golfferie til netop dette område. 

En anden del af Nordtyskland er den lille ø, Sild, som ligger ude i Vadehavet. Sild er en usædvanlig skøn destination, som præsenteres selvstændigt her på GolfersGlobe. På øen findes der fire golfbaner og en række gode hoteller. Læs mere om Sild ved at klikke her

Artikler