• Belek, Tyrkiet

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Belek

Belek på Tyrkiets sydligste kyststrækning er et sandt golfmekka. Området, der også kaldes for den Tyrkiske Riviera, ligger lige ud til Middelhavet. Det betyder, at mange af områdets 5* All Inclusive hoteller har egen badestrand og beach club.  

I dag er Belek en af Europas mest besøgte golfdestinationer. Konceptet er enkelt. Langs med kysten har man bygget en perlerække af eksklusive luksushoteller, og i baglandet har kendte golfbanearkitekter fået fri hænder til at designe nogle topklasse golfbaner.

Et mildt klima giver optimale betingelser for at spille golf det meste af året, og golfbanerne har alle sammen deres eget præg. Her findes både klassiske parkbaner, skåret gennem de karakteristiske sydlandske pinjeskove, og man finder også både links- og heathlandbaner efter britisk forbillede.

På et begrænset geografisk område ligger der hele 14 golfbaner. Mange af dem har høj internationale klasse, heriblandt Maxx Royal, Lykia Links og ikke mindst Cornelia Faldo Golf Club samt de tre Gloria baner.

Artikler