Blue Canyon Country Club

Phuket, Thailand

Den nærmest legendariske Blue Canyon Country Club regnes af mange for at være blandt Thailands bedste golfresorts, og det godt og vel 25 år gamle golfanlæg har gennem tiden modtaget et hav af fornemme priser. Blandt andet er Blue Canyon Country Club flere gange blevet kåret som det bedste golfanlæg i Asien.

Resortet, der ligger i et dalområde i den nordlige ende af Phuket, op mod Phang Nga bjergkæden, består af to baner.  The Canyon, som var den første bane, bygget i 1991 og The Lakes som kom til i 1999.

I det nuværende resortområde har der tidligere både været minedrift og gummiplantager, og her har man altså fået skabt to fantastiske golfbaner, som har været med til at sætte standarden for golfbanerne på Phuket.

Udlagt i det eksisterende landskab snor de to mesterskaber sig gennem den frodige natur.  

Canyon Course, hvor Tiger Woods har vundet Johnnie Walker Classic, har ondulerede fairways og på visse huller spilles der op ad bakke, hvilket naturligvis er med til at øge sværhedsgraden. 

På The Lakes Course er der vand i spil på 17 ud af de 18 huller, hvorfor præcision og fairwayhits er nøglen til en god score på denne bane.

To fremragende golfbaner, hvor det kan være svært at vælge den ene fremfor den anden. Spil derfor begge to og kom efterfølgende med din vurdering. 

Til resortet hører der et boutique Golfers Spa Lodge bestående af 32 værelser.

  • Afstand til Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket Afstand til Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket 2,8 km
  • Driving Range Driving Range Nej
  • Putting Green Putting Green Nej
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Nej
  • Pro shop Pro shop Nej