Evason Hua Hin

Hua Hin, Thailand

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

Evason Hua Hin ligger godt 20 minutters kørsel syd for Hua Hin i et område med sol, havudsigt og små hyggelige lokale bysamfund. Området kaldes for Pranburi, opkaldt efter floden River Pran, og er kendetegnet ved at være et særdeles fredfyldt område, der ligger direkte ud mod Siam bugten.

Det skønne Evason Hua Hin er for dem, som ønsker at bo i fredfyldte omgivelser på et resort, hvor man er i pagt med naturen og hvor der både er mulighed for at dyrke pilates, deltage i yogatimer samt ’booke bord’ til en af hotellets Thai cooking kokkeskoler. Og endelig så må man ikke snyde sig selv for lidt selvforkælelse med en spa-behandling i den prisbelønnede Six Senes Spa.

Kom tæt på de lokale
I lokalområdet findes der små landsbyer og buddhistiske templer, og der er rig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og få indblik i den thailandske hverdag. I den nærliggende by Pak Nam Pran er der et udvalg af små butikker og lokale restauranter, og vil man ind til Hua Hin, så tager turen blot en halv time. I Hua Hin findes der både night market, gode shoppingmuligheder og nogle særdeles gode (fiske)restauranter på den gamle havnemole. Evason Hua Hin tilbyder transfer til og fra Hua Hin (mod betaling).

Hotellet har naturligvis også egne restauranter. Faktiske hele tre af slagsen, hvoraf den ene fungerer som en ‘show-restaurant’, så gæsterne kan se med, mens kokken forbereder aftenens måltid.

Blot 14 km fra hotellet ligger en af Hua Hin områdets bedste golfbaner, Banyan Golf Course, og i samme afstand fra Evason Hua Hin ligger den udemærkede Sea Pine Golf Club, der er områdets militærgolfbane. En bane der altid er i flot stand og åben for green fee spillere.

Evason Hua Hin er den perfekte kombination af golfferie og afslappende dage med fokus på livets gode sider. Hotellet ligger i en stor tropisk have, og der tilbydes indkvartering i enten værelser, suiter eller pool villaer. Uanset valg så bydes man som gæst på masser af komfort i luksuriøse rammer. Stilen er elegant og gennemført. Værelserne har egen balkon og vælger man at bo i en villa får man egen terrasse, privat pool med tilhørende solsenge samt udendørs badekar.

Rejs udenfor højsæsonen
Højsæson strækker sig fra december til maj, men faktisk er sommeren også en rigtig god årstid at besøge Thailand. Prisniveauet er noget lavere end i højsæsonen, og selvom det er regntid, så falder der ofte kun en ordentligt regnbyge sidst på eftermiddagen. Regnen er således ikke noget, som hverken ødelægger golfrunden eller tiden som tilbringes ved poolen.

Evason Hua Hin er oplagt at kombinere enten med nogle dage i selve Hua Hin, hvor der sker lidt mere eller med et par dages sightseeing i Bangkok. Og kommer man udenfor højsæsonen, så er der rig lejlighed til at opleve og deltage i nogle af de mange thailandske ceremonier som eksempelvis Loy Kratong Day (november), hvor der sendes rispapir lanterner op mod den mørke nattehimmel og samtidig også søsættes små skibe (Krathonger) som bortsender alle dårligdomme, således at man renses for de synder, der er begået gennem året.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 185
 • Afstand til by Afstand til by 16 km
 • Afstand til strand Afstand til strand 100 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Sea Pine Golf Club Afstand til Sea Pine Golf Club 14 km
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 257 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja